上一頁下一頁
發新話題

食左人地條女 第十一集 泥足深陷既mable

收藏  |  訂閱
347  454.5k

等你出下一集:smile_38:

:smile_40: 正呀

引用:
原帖由 伕子 於 2011-10-14 01:55 PM 發表 查看引用來源
之後呢!樓主!快d出埋佢啦!
唔好出d唔出d啦
今晚打埋佢

好正:smile_40: :smile_40: 睇到我都慶恰恰:smile_30:
support!!

第七集 與mable的一夜情
各位唔好意思要你地等咁耐

自從開始同女友玩得激左耐左之後
女友好大食而且每一次都好淫好淫 我都俾佢搞到命都冇
真係食多兩打維他命都死 不過我就開始覺得有些少悶
要開始搵多少少衝擊 定係因為我個心開始掛住第二個
我已經開始好亂 我承認我對幫我訂維他命個女仔有好感
而且相處都好好 大家都有出o黎飲下野同sms下咁啦
有時做做下野會唸起佢 我開始擔心
我偷食左咁耐唔係鐘意左一個未食到既女掛?
唔得 我決定要搵mable執返劑轉移下視線
自從上次佢o係酒店幫我含完之後 佢冇咩主動搵我
間中一兩句msn啦 今次決定約佢出o黎睇下可唔可以進一步

我:『Mable 你做緊乜呀?』
M:『冇咩特別 上下網』
我:『最乜咁冇mood咁呀?唔開心呀?』
M:『少少啦 有d悶 又同男友嗌左交….』
我:『咁呀 有冇興趣飲野?』不過佢好似有d猶豫
M:『我同你呀? 去邊飲』
我:『你記唔記得幫你訂維他命個女仔呀?我約左佢呀 有間BAR可以望到海景 好靚 唸住一齊去之嘛』
M:『咁…3個呀? 都好丫』
我梗係要約多個人啦 如果唔係你又點會再同我出街
而且我又可以同一時間見埋個個女仔
約好時間地點 我地就offline

係咪個個女仔飲野都中意著短裙去飲野?
Mable就著住一條casual 連身裙 上面露事業線下面就短到應該一坐低就走光
個女仔就著左件透視小背心同牛仔短裙 嘩 你地2個引死人咩
同佢地兩個行 一路都唔少人望住佢地同啤住我 不過我仍然享受

去到bar 我地有張梳化坐 佢地2個當然就一齊坐啦
咁仲o岩我心水 因為佢地睇夜景 我就睇我眼前美景
佢地一齊烏低身睇menu 我細佬就開始有反應 點解?
因為個女仔著既背心係超低胸 因為胸唔大所以睇落唔會過份性感
但當佢烏低身 件衫就拉低左 我睇哂佢個bra! 真係好想摸埋去
至於mable 我見到佢條事業線我就唸起當晚佢幫我含個陣個樣
好唔容易叫完野飲我地就傾計 雖然mable條裙係短 但係都因為咁佢好小心
相反個女仔就忘記左牛仔裙比較挺身 所以佢q完腳之後條裙有少少飛起
結果就春光無限 我見到佢入面漲卜卜既妹妹 雖然隔住條底底 不過比較薄身
所以好貼佢妹妹 呢個情況 點忍? 為左等自己好過d 我話左佢知佢走光
佢立即好尷尬咁拉一拉條裙 唔驚唔覺飲左好多杯 大家都有幾分醉意
趁住個女仔去廁所 我專登係女廁門口等佢 佢搖搖擺擺行出黎
我:『你冇野丫嘛?係咪醉喇』
佢:『冇事呀 有d wing之嘛 你唔係去廁所咩』佢自己一路講一路笑 好得意
我:『唔係架 見你醉醉地嘛』
佢好得戚咁問:『做咩呀 擔心我呀?返去啦』之後就拉住我行返去個位度
我用力拉返佢過o黎錫左佢個咀一下 今次唔係幻想 我真係錫左落去 好軟好好咀
不過佢就呆左推開我
佢:『做咩呀你 醉左呀?!咪玩啦! 我約左人走先喇!』PK 衝動左! 佢同Mable交代左一聲放低錢就走左
於是我同mable繼續飲 我已經心不在焉 好驚個女仔嬲左我 只係不停飲
結果…..mable醉左! 唔好問我點解 我唸係因為我飲得快既同時佢又係咁飲
死啦 我唔知佢住邊喎 咁唯有去開間房俾佢抖下啦 我發誓呢一次我真係冇唸住搞佢 因為我冇哂mood 於是我整條熱毛巾幫佢抹下面唸住等佢舒服d又幫佢除鞋 唸住去埋個廁所就走啦 點知......

下次繼續

引用:
原帖由 sugar 於 2011-10-16 04:22 PM 發表 查看引用來源
好正:smile_40: :smile_40: 睇到我都慶恰恰:smile_30:
support!!
慶合合就要繼續追 好野仲有大把:smile_30:

support support C兄快D update~~~~:smile_o12:

哎,又要等呀。。。。。 CHing  快啲 update :smile_o03: 啦

又要等!!! T0T

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2011-10-17 05:56 PM 發表 查看引用來源
又要等!!! T0T

唔好意思呀熊貓仔 最近真係忙d 我盡快

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆