上一頁下一頁
發新話題

最後一帖:21/8 晚COPY團外傳Part10大結局(推薦數273/300,我終於升呢做Silver Member)

收藏  |  訂閱
404  33.2k

如果推薦數大幅增加,隨時加貼其他相片:smile_o01:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-25 02:24 AM 發表 查看引用來源
如果推薦數大幅增加,隨時加貼其他相片:smile_o01:  
加o黎把鬼:smile_42: ?都睇到o既:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 cp-76 於 2009-9-25 02:43 發表 查看引用來源

加o黎把鬼:smile_42: ?都睇到o既:smile_27: :smile_27:
對不起,我正在搶救中,真係比PHOTOBUCKET這個轉貼相片網站玩死:smile_o16:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-25 02:54 發表 查看引用來源

對不起,我正在搶救中,真係比PHOTOBUCKET這個轉貼相片網站玩死:smile_o16:
有無師兄教下我如何拯救放在176#之相片:smile_o02:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-25 03:00 發表 查看引用來源

有無師兄教下我如何拯救放在176#之相片:smile_o02:
我在PHOTOBUCKET已cut相,現減剩3張都仲話我BRANDWIDTH EXCEED,真係搞佢唔掂:smile_o14:

我玩到壓縮埋相片,依家還原唔到,有無人教下我:smile_o16:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-25 03:49 發表 查看引用來源
我玩到壓縮埋相片,依家還原唔到,有無人教下我:smile_o16:
我盡力搞到超過凌晨4點都拯救唔到張相,注定大家沒有緣份:smile_o03:

Sorry, I have to sleep now. See you tomorrow.:smile_o07:

PHOTOBUCKET 唔多好,ban 左我添,試下呢個啦

http://imagefra.me/

Hello Everbody,我回來了:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆