上一頁下一頁
發新話題

早幾日有師兄話比有錢佬呃錢(原來張單係甘既)

收藏  |  訂閱
497  28.9k

見到11人四千幾既單, 收貴都唔係多好多
兩千幾min charge, 就算算住玩, 都要三千左右
飲多幾杯都要4千上下好正常, 好在睇住d人飲野, 唔係佢地殺人都似
唔算平唔算劏人咁拉, 要平可以去平場, 之前個post...都唔知開嚟做乜...

回覆 1# 的帖子

各有各道理姐:smile_39:

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2009-8-7 10:54 AM 發表 查看引用來源

睇晒十幾page. 張單係.. 証據. 咁簡單會計:

$380 每人 x 11人 = $4180. > $4166, 合埋收費呀... ~.
dj 小費.. = 什項 $100 ????

dj 小費 400未聽過, 叫4個dj呀 ?
2 個 DJ 咪 RMB 400 小費 !

CP 邊間場 DJ 小費會入單架 ??

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-8-7 11:49 AM 發表

2 個 DJ 咪 RMB 400 小費 !

CP 邊間場 DJ 小費會入單架 ??
dj都幾貴喎.. 200個(not 100).. ~ 咁團長咪蝕錢 至少 400...

從會計學諗

呢個CASE 話比人昆又唔算,
頂多咪話間o野貴姐.

引用:
原帖由 edward_29 於 2009-8-7 11:59 AM 發表 查看引用來源
呢個CASE 話比人昆又唔算,
頂多咪話間o野貴姐.
咁出post既ching又冇話佢呃人既, 只係話佢搵笨姐.

呃=存心欺騙
搵笨=當人係水魚

thanks for sharing

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2009-8-7 11:56 發表 查看引用來源

dj都幾貴喎.. 200個(not 100).. ~ 咁團長咪蝕錢 至少 400...

從會計學諗
CP 好似無乜場dj唔係200,除咗入場講明比100個d
仲有睇返d時間,未夠6點玩到2點幾,十個人己經飲得少啦:smile_44:

引用:
原帖由 DustTillDawn 於 2009-8-7 12:49 PM 發表 查看引用來源
CP 好似無乜場dj唔係200,除咗入場講明比100個d
仲有睇返d時間,未夠6點玩到2點幾,十個人己經飲得少啦:smile_44:
...未夠6點玩到2點幾...

好似有出去食飯!!!!

我睇張單又吾覺有咩大問題喎.我無去過富貴,但張單吾覺特別貴囉.仔連囡成2拾幾人,
我吾想估樓主既動機,不過係討論區有人出post,就有人回應好正常.
老實講,以樓主同k場既關係張單比普通客人平一d都吾出奇呀,咁係人地本事姐,無得比既.
一個生客walk-in入k場,無人比面送酒打折咪以後吾去囉,無得話人屈你架,係咪?
樓主既然post得張單出來斷估都吾會假既咁哀仔掛!有理無理去開k場d師兄都明白的.:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆