上一頁下一頁
發新話題

我太太成日唔同我行房,好X火,大家入黎評下理!

收藏  |  訂閱
361  16.1k

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-9 11:04 PM 發表 查看引用來源
講真果句..........
我真係好想佢老婆會睇到尼個post囉
我都係..等佢知道佢嫁左個咩人..仲幫佢生仔...食屎啦:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-7-9 11:04 PM 發表 查看引用來源

講得o岩.....:smile_03: :smile_03:  
我都係講事實,可能樓主覺得我講錯囉:smile_o08:

引用:
原帖由 足3兩 於 2009-7-9 11:05 PM 發表 查看引用來源

比佢自己老豆睇番...我諗屌多兩野tim~~:smile_o06:
逐佢出門啦:smile_o02: :smile_o02:

你老婆曾經小產過一次,如果再被你搞多一次小產,咁可能以後冇得生,

你就係殺人兇手,親手殺死自己骨肉.你所作為正一禽獸不如..

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-9 11:09 PM 發表 查看引用來源

你慌佢唔係一時快感..蛋白質咩
對老婆咁唔負責任..學咩人生仔??
大左肚唔係話唔搞得..但之前都出過事..都唔體諒下個老婆..
陀仔佢以為咁舒服呀:smile_o02: 生仔又唔洗佢生:smile_o02: 辛苦唔係佢 ...
佢老婆有過唔好o既經驗, 家陣陀仔就梗係緊張d架啦....:smile_22:
醫生話得就一定要得啦咩?...
醫生叫佢閹o左自己佢又唔撚去閹....???:smile_45:

引用:
原帖由 tracy0908 於 9-7-2009 18:22 發表 查看引用來源
你都幾撚仆街
忍多幾個月洗唔撚洗死呀
十分同意

引用:
原帖由 tracy0908 於 2009-7-9 06:22 PM 發表 查看引用來源
你都幾撚仆街
忍多幾個月洗唔撚洗死呀X2
食屎啦!你老婆咁辛苦幫你生仔,你咁講,你去死!

引用:
原帖由 有客到 於 2009-7-9 11:17 PM 發表 查看引用來源

佢老婆有過唔好o既經驗, 家陣陀仔就梗係緊張d架啦....:smile_22:
醫生話得就一定要得啦咩?...
醫生叫佢閹o左自己佢又唔撚去閹....???:smile_45:
:smile_38: :smile_38: :smile_38: 濕鳩死閹雞~~~~~

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-9 11:31 PM 發表 查看引用來源

:smile_38: :smile_38: :smile_38: 濕鳩死閹雞~~~~~
咁你又錯啦.....
應該係爛鳩斷能雞........:smile_30:

我地有冇睇清楚我個post??
我已經講左我會細力d,佢都唔肯阿
連含/顏射都唔得阿,大佬,含/顏射唔會整到bb呱?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆