上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.0k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-16 10:44 AM 發表 查看引用來源

要唔要同你去睇醫生? :smile_34:
啋~師弟你都撩~轉口味乎?:smile_o10:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-16 10:45 AM 發表 查看引用來源

拿! 拿! 拿! 我又頭到尾都無話我鐘意左A, 只係覺得有衝動攬住佢同有少少唔捨得. 人就係好奇怪, 好多時會突然之間爆發殺那的情感出黎..............
拿拿拿

到而家同a 都未一齊, 又未鍾意a

即係呢篇有排寫喎ching

引用:
原帖由 s987358 於 2013-12-16 10:49 發表 查看引用來源

拿拿拿

同意...我排定隊睇點樣由未鍾意去到沉的心路歷程,期待ing^^

引用:
原帖由 cdrom68 於 2013-12-16 10:47 AM 發表 查看引用來源

"何夜無月 ?何處無竹柏? 但少閑如吾兩人耳..."
師兄真的有閒人的心境, 還是有閒人的才華, 可能兩者皆有....
實說, 我只有閒人的時間..............:smile_44:

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-12-16 10:48 AM 發表 查看引用來源

啋~師弟你都撩~轉口味乎?:smile_o10:
同你去睇女醫生呀..................:smile_34:

引用:
原帖由 s987358 於 2013-12-16 10:49 AM 發表 查看引用來源

拿拿拿

想交代清楚同佢點開始, 係會比較長, 想帶出多點人性................

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-16 10:52 AM 發表 查看引用來源

同意...我排定隊睇點樣由未鍾意去到沉的心路歷程,期待ing^^

我唔寫, 咁你咪唔駛排隊咁辛苦囉, 天口凍呀...............:smile_45:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-16 10:55 發表 查看引用來源

我唔寫, 咁你咪唔駛排隊咁辛苦囉, 天口凍呀...............:smile_45:
你無收到東西嗎?算了...

終於去到直路haha

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-16 10:57 AM 發表 查看引用來源

你無收到東西嗎?算了...

收到什麼東西?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆