上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.0k

Gd morning everybody
:smile_47:

點會唔正先?:fst_011: :fst_011: :fst_011: :fst_011: :fst_011:

啱啱Dup完雨~就見到咁窩心嘅回憶~warm:smile_o06:

就咁鐘意咗A了...人哋唔揾你都feel唔到,都話你被動啦~

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-16 10:33 AM 發表 查看引用來源
Morning 師姐~做乜咁早就流口水??:smile_o01:

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-16 10:17 AM 發表 查看引用來源

不錯不錯。很有電影感。師兄你做編劇編審架?

我查實係做閒人..............:smile_o05:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-16 10:33 AM 發表 查看引用來源
早晨, 做咩凍到流晒口水呀?:smile_45:

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-12-16 10:39 AM 發表 查看引用來源
啱啱Dup完雨~就見到咁窩心嘅回憶~warm:smile_o06:
要唔要同你去睇醫生? :smile_34:

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-16 10:39 AM 發表 查看引用來源
就咁鐘意咗A了...人哋唔揾你都feel唔到,都話你被動啦~

拿! 拿! 拿! 我又頭到尾都無話我鐘意左A, 只係覺得有衝動攬住佢同有少少唔捨得. 人就係好奇怪, 好多時會突然之間爆發殺那的情感出黎..............

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-16 10:43 AM 發表 查看引用來源

我查實係做閒人..............:smile_o05:
"何夜無月 ?何處無竹柏? 但少閑如吾兩人耳..."
師兄真的有閒人的心境, 還是有閒人的才華, 可能兩者皆有....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆