上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第6版)

收藏  |  訂閱
3.0k  79.1k

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-2-26 03:18 PM 發表 查看引用來源

聽到呢句好想喊。。。
他曾經說過以前成日有人問這句?
大波ching,你點解要搵情人?相處之道在乎什麼?
小妹搞唔清

戀愛結婚,生兒育女,生活的重擔落下來。青春漸離漸遠,激情之火減弱,浪漫的迷霧飄散,絢麗歸於平淡,夫妻雙方的缺點毛病越來越顯露出來,真正的考驗開始,相處難了。
愛得轟轟烈烈的人鬧婚變,司空見慣

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-2-26 03:40 PM 發表 查看引用來源

意思是我應該認命。搞唔清楚就咪搞,免麻煩!

你嘅實際情況我地唔知,你唔講清楚有邊個答到你?

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-2-26 03:40 PM 發表 查看引用來源

你嘅背景係点,幾歲?已婚?同居?結婚幾多年?有冇小朋友?感情出現咩問題?通通唔知!點答你?:smile_o10:

引用:
原帖由 tatacaca 於 2013-2-26 03:54 PM 發表 查看引用來源
你嘅背景係点,幾歲?已婚?同居?結婚幾多年?有冇小朋友?感情出現咩問題?通通唔知!點答你?:smile_o10:
我都唔知你背景,不如大家講一次
你有冇底?咩保號?係邊到搵食?有冇收靚?第幾把膠椅?:smile_o01:

引用:

昨日個的搞掂未?咩一個女人唔得罪得,一個就好想炒了佢?
而家又有其它問題?認命?講黎聽下

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2013-2-26 04:07 PM 發表 查看引用來源

你有冇底?咩保號?係邊到搵食?有冇收靚?第幾把膠椅?:smile_o01:
樓主 你連c兄都想得罪?? :smile_o14:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2013-2-26 04:07 PM 發表 查看引用來源

底就梗有啦!日日都有著,咩保號---大波師兄囉!
邊到搵食---香港人梗係香港搵食啦!收靚---唔洗點收都係咁靚仔有型,膠椅---我座慣皮梳化!:smile_o12:

引用:
原帖由 j.moon 於 2013-2-26 04:12 PM 發表 查看引用來源

問人保號都叫得罪:smile_14:

引用:
原帖由 j.moon 於 2013-2-26 04:12 PM 發表 查看引用來源

月月點會得罪吖!玩下問答遊嘛:smile_o12:

引用:
原帖由 tatacaca 於 2013-2-26 04:16 PM 發表 查看引用來源
底就梗有啦!日日都有著,咩保號---大波師兄囉!
邊到搵食---香港人梗係香港搵食啦!收靚---唔洗點收都係咁靚仔有型,膠椅---我座慣皮梳化!:smile_o12:
好~~~~~~~~~~~咁同我對左佢
長長直直彎彎曲曲凹凹凸凸:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆