上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.9k

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-15 11:17 PM 發表 查看引用來源
岩岩執野搵到本小學既記念冊,睇返當年同學留言真係會心微笑

可惜 ……

入面夾住一封信,好奇之下打開一睇 , 係我當年第一位我一見鐘情既女仔寫比我既,當年我仲叫佢老婆(icq),不過同時間都係我呢世人其 ...
咁本田兄係咪好耐無同佢見啦?

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-15 11:31 PM 發表 查看引用來源

紀念冊d金句真係好頂引架;
乜到本田Ching你咁感性...

因為真係好傷心

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2013-12-15 11:43 PM 發表 查看引用來源

咁本田兄係咪好耐無同佢見啦?

最後一次見面係葵涌廣場個巴士站
數返最小都應該有15年,真係一個唔想再鈎起既圖憶

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-14 09:44 AM 發表 查看引用來源
我打電話比A, 想睇下有無時間一齊晚飯, 佢聽到係我, 即時 :-
A : 你呀, 怎麼攪得我朋友都哭啦 (好埋怨既語氣)
我 : 怎麼啦?
A : 她剛打給我向我哭訴啦, 說你什麼不要她的一大堆
我 : 是呀, 我剛才打電話給她, 跟 ...
"佢因為呢一巴得到解脫, 我亦都因為呢一巴得到寬恕"
好句好句

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-14 09:27 AM 發表 查看引用來源

三叔碌衫 LTE :smile_13:
咁你都好傷下

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-12-15 07:23 PM 發表 查看引用來源

少在尖咀食, 只諗到 apple green and bricklane.

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-15 07:38 PM 發表 查看引用來源

All day breakfast 唔太healthy, 有人share會人d;
最好唔好咁凍啦,最怕濕濕凍凍*~*

SOHO 間 organic bar 有 organic veggie all day breakfast. 可以一試.

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2013-12-15 08:04 PM 發表 查看引用來源

我去個間叫Brick Lane Gallery, 係棉登徑。一定要試埋咖啡,佢哋咖啡係Movenpick =]

right, bricklane is not bad~~

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-16 12:05 AM 發表 查看引用來源

最後一次見面係葵涌廣場個巴士站
數返最小都應該有15年,真係一個唔想再鈎起既圖憶

唔好再回憶喇.
每個人心裡都有不堪回首的往事/沉重的回憶, 有關物件容易賭物思人, 唔捨得掉, 但都唔好掂.
我都有呢啲物事, 唔捨得掉因為係記憶一部份, 亦怕再睇番會再一次心酸流淚.

瞓咗晏覺睇完左麟右李, 而家仲好鬼精神.
冇黎兩日多咗十頁, 夜深人靜專心地閱讀.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆