上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.9k

引用:
原帖由 大RING 於 2013-12-15 07:32 PM 發表 查看引用來源
你確一個唔簡單嘅醒目好色男

我係一個普通又簡單之好色男

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-15 07:38 PM 發表 查看引用來源

All day breakfast 唔太healthy, 有人share會人d;
最好唔好咁凍啦,最怕濕濕凍凍*~*

我全日無食其他野! 小心冷親!

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-15 06:48 PM 發表 查看引用來源

All day breakfast真係飽足ALL DAY, 今日本都唔算凍呀
飽足成日咁勁,我都係頂到兩餐顯得我好大食添:p

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-12-15 07:23 PM 發表 查看引用來源

我去個間叫Brick Lane Gallery, 係棉登徑。一定要試埋咖啡,佢哋咖啡係Movenpick =]

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-15 06:48 PM 發表 查看引用來源

All day breakfast真係飽足ALL DAY, 今日本都唔算凍呀
係呀,所以我夜晚從來唔食all day breakfast :p
消化唔到~

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-15 07:41 PM 發表 查看引用來源

我係一個普通又簡單之好色男

謙虛都係實力肯定嘅一種,anyway 你嘅經歷分享比到啲啟發我,very good

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2013-12-15 08:03 PM 發表 查看引用來源

飽足成日咁勁,我都係頂到兩餐顯得我好大食添:p

哈哈, 係我習慣唔多食野......

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2013-12-15 08:06 PM 發表 查看引用來源

係呀,所以我夜晚從來唔食all day breakfast :p
消化唔到~

當然啦, 晚飯一定要超light, heavy 食物好易出事

岩岩執野搵到本小學既記念冊,睇返當年同學留言真係會心微笑

可惜 ……

入面夾住一封信,好奇之下打開一睇 , 係我當年第一位我一見鐘情既女仔寫比我既,當年我仲叫佢老婆(icq),不過同時間都係我呢世人其中一個最大遺憾之一 …………

而家鈎起返哂果d唔開心既回憶 tim

早知唔開黎睇 (╯з╰)

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-15 23:17 發表 查看引用來源
岩岩執野搵到本小學既記念冊,睇返當年同學留言真係會心微笑

可惜 ……

入面夾住一封信,好奇之下打開一睇 , 係我當年第一位我一見鐘情既女仔寫比我既,當年我仲叫佢老婆(icq),不過同時間都係我呢世人其 ...
紀念冊d金句真係好頂引架;
乜到本田Ching你咁感性...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆