上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  55.3k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-5-26 08:18 AM 發表 查看引用來源
貢就一齊野下啦:smile_o12:
早晨, 高佬應該要擺設豬華士一席讓各兄弟飮番杯....最好每位加送一件姑姑鄧企膠慶一下:smile_30:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-25 06:56 PM 發表 查看引用來源

有茅想過放假帶bb去裡行,$照比,又有拍拖feel,禾舊年試過

過年時佢問去我跟吾跟佢返桂林玩,我話冇假,本身吾係太想,始終一個人去,地方又吾熟,有危險性...

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-5-25 06:57 PM 發表 查看引用來源
可能係前任同現任啦:smile_30:
貪新忘舊:smile_19:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-5-25 06:59 PM 發表 查看引用來源
不過要喺野夠同5再野之間攞到平衡點真係5易:smile_13:
車車,關鍵就係呢度...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-26 09:48 AM 發表 查看引用來源

貪新忘舊:smile_19:
見到院長都唔同我講聲早晨:smile_o14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-26 09:47 AM 發表 查看引用來源

過年時佢問去我跟吾跟佢返桂林玩,我話冇假,本身吾係太想,始終一個人去,地方又吾熟,有危險性...
不出大海怎釣大魚?

各位早晨....好多謝大家一直鼓勵....多謝3441兄昨晚電話上既分析.....多謝甘兄一早既支持.....多謝老闆之前既討論.......多謝v兄....多謝龍兄.....寶寶.....golf兄...
總之就多謝大家......人間有情.......同樣地.....我信愛.......祝願各位陳船區既師兄........有更加美好既一天......:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

高田中出.......:smile_38: :smile_38: 報到末?

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-25 08:03 PM 發表 查看引用來源
我都唔再野啦......自從同佢一齊......又或者咁講.......未離婚之前都無.....同一個心愛女人一齊.......要好大付出.......唔一定係錢.......仲有精神野另一個?
年紀越來越大......單身既......梗係想找個伴.......錢 ...
既然你試探過,當然係冇問題啦,除非囡囡知道探子的真正身份,不過,現在的問題是她家人的苛求,要好好處理..

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-26 09:55 AM 發表 查看引用來源
各位早晨....好多謝大家一直鼓勵....多謝3441兄昨晚電話上既分析.....多謝甘兄一早既支持.....多謝老闆之前既討論.......多謝v兄....多謝龍兄.....寶寶.....golf兄...
總之就多謝大家......人間有情.......同樣地.. ...
第一個需要鼓勵既係我......空虛又寂寞再加百度勝渴求.....就快死得:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆