上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  55.3k

早唞各位:smile_o07:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-25 10:26 PM 發表 查看引用來源

V兄......你點睇???
都試左咁耐, 不要再疑佢了, 一齊係應該開心架嘛, 再係咁兩方都心裡不快, 錢繼續睇緊, 夜場始終唔好, 想下之後點, 同居? 結婚?

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-5-25 11:45 PM 發表 查看引用來源
早唞各位:smile_o07:
車老闆找抖 :smile_o07:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-25 23:47 發表 查看引用來源

車老闆找抖 :smile_o07:
早唞van仔天日見:smile_o07:

�拇膥���嚗峕��唬�朣羓� Keith ����䕘�蟡� Keith �� Keith 憳� 憟賭撮隞𦠜�����賢�憭𡁶𨤍�𨥈�隞亙��賡��见�敹�

早晨各位,我地一齊為 Keith 兄拍掌,祝 Keith 兄 Keith 嫂 好似今朝咁多陽光多燦爛,以後都開開心心

早晨各位:smile_o15:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-26 07:30 發表 查看引用來源
早晨各位,我地一齊為 Keith 兄拍掌,祝 Keith 兄 Keith 嫂 好似今朝咁多陽光多燦爛,以後都開開心心

貢就一齊野下啦:smile_o12:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-25 11:46 PM 發表 查看引用來源

都試左咁耐, 不要再疑佢了, 一齊係應該開心架嘛, 再係咁兩方都心裡不快, 錢繼續睇緊, 夜場始終唔好, 想下之後點, 同居? 結婚?
早晨,  我睇法跟你一樣

早晨, 各位勝戰部隊成員,我以為這裡己經拉閘放左狗tim:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆