上一頁下一頁
發新話題

鬼王回憶錄~~~已婚小敏 (UPDATED P.7,P.27)

收藏  |  訂閱
654  74.4k

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 05:14 PM 發表 查看引用來源

of course la........啜啜先:smile_47:
啜邊先??? hahahahaa

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-26 05:13 PM 發表 查看引用來源

莫非影影你動咗真情啊?! 咁鬼肉緊
我對鬼先生一啲無意思.....而且我對性不開放..對於鬼先先對性的態度不認同..

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-26 05:13 PM 發表 查看引用來源

莫非影影你動咗真情啊?! 咁鬼肉緊
係就正呀........當冰山溶化果一刻......好正架:smile_47:

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2009-6-26 05:17 PM 發表 查看引用來源

啜邊先??? hahahahaa
隨心所欲lor........衰鬼

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 05:16 PM 發表 查看引用來源

吾通妳無口
我有口..只想錫對他有愛意的男人...

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-26 05:17 PM 發表 查看引用來源

我對鬼先生一啲無意思.....而且我對性不開放..對於鬼先先對性的態度不認同..
oicoic....妳係保守型~!!

引用:
原帖由 hotfeel 於 2009-6-26 10:11 AM 發表 查看引用來源
阿鬼。。。。等我有做收風佬幫你留意其他場。。幾時有你D野出現。。:smile_o11:
吾該晒........hotfeel 兄

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 05:12 PM 發表 查看引用來源

未必........佢咁正, 回都未到我啦
唔好灰心 有志者是李嘉誠 你終會有一年等到既:smile_o01:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 05:13 PM 發表 查看引用來源

我只想影兒開心, 吾好再咁灰呀
你用錯方法:smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-26 05:19 PM 發表 查看引用來源

我有口..只想錫對他有愛意的男人...
可能我為妳而變, 改邪歸正, 投入主的懷抱呢:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆