上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 8

收藏  |  訂閱
1.5k  104.2k

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-4-29 02:06 PM 發表 查看引用來源

龍兄好,無羅,佢連我QQ都刪埋,可能嬲左我卦,
我能做應做都做晒了,只有祝佢幸福啦;
現在同新船安定過日子,暫時都幾好吖
你有冇出去偷食???我個朋友同條女行埋三個月到...成日搵機會去偷食...上面真係太多誘惑...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-4-30 12:43 PM 發表

點解會分手呢...
兩個女人都吾想浪費時間係一個無結果(吾會結婚)既人身上.
之後再遇上一個好既正經女仔,
人係度既時候吾緊吾要,
當女既要走既時候先後悔無珍惜機會,
無力挽回.

原來男女都係一樣: 青春有限請小心使用, 機會有限請珍惜把握.

有冇人試過鐘意正骨場既枝師呀???如果有結果係點同用咩心態對待或者有冇人係仲維持到關係???
因為我唔知點好???:smile_13: :smile_13:

沉船海情故事,實在感人,多謝分享。

引用:
原帖由 sakaiizumi 於 2009-4-30 08:28 PM 發表 查看引用來源

兩個女人都吾想浪費時間係一個無結果(吾會結婚)既人身上.
之後再遇上一個好既正經女仔,
人係度既時候吾緊吾要,
當女既要走既時候先後悔無珍惜機會,
無力挽回.

原來男女都係一樣: 青春有限請小心使用, 機 ...
男人通常會做一些令自己後悔的事...

引用:
原帖由 kk1123447 於 2009-5-1 03:51 AM 發表 查看引用來源
有冇人試過鐘意正骨場既枝師呀???如果有結果係點同用咩心態對待或者有冇人係仲維持到關係???
因為我唔知點好???:smile_13: :smile_13:
我有時都同朋友去正骨
見個 D 旺的牌號
好多叔父跟....
又約去食宵夜,又禮物
如果你係好有米,又有時間
你可以立即叫佢 resign   唔做,你養佢
否則你只幫手供....
太多引誘了......

引用:
原帖由 kk1123447 於 2009-5-1 03:51 AM 發表 查看引用來源
我試過
我前女友同現女友都係做正骨
前女友湖南人,一齊之後成日同d朋友同事比較,話人地男友點好點好
最後頂唔住分手,一齊大半年買左兩部手機加全屋家電無晒(大約用左兩萬人仔)
現女友桂林人,佢唔係幾鐘意埋堆,所以唔會同人比較
佢同個妹住,所以上親去都係住酒店,
一齊左兩年,淨係買左一部手機俾佢,同俾過二千蚊佢返老家
兩個人用相同心態對待,但結果唔同
即係話:
一樣米養百樣人,點都要睇個囡囡本身人品如何

引用:
原帖由 nokorca 於 2009-5-2 09:21 PM 發表 查看引用來源

我有時都同朋友去正骨
見個 D 旺的牌號
好多叔父跟....
又約去食宵夜,又禮物
否則你只幫手供....
太多引誘了......
我女友有個客叫佢嫁俾佢添呀
不過我對我女友有信心,所以無有怕

引用:
原帖由 nokorca 於 2009-5-2 09:21 PM 發表 查看引用來源

我有時都同朋友去正骨
見個 D 旺的牌號
好多叔父跟....
又約去食宵夜,又禮物
否則你只幫手供....
太多引誘了......
我冇米呀...不過佢好似好想同我結婚???又冇叫我買咩禮物!!!淨係叫送兩對鞋比佢

引用:
原帖由 goodlife 於 2009-5-2 10:50 PM 發表 查看引用來源

我試過
我前女友同現女友都係做正骨
前女友湖南人,一齊之後成日同d朋友同事比較,話人地男友點好點好
最後頂唔住分手,一齊大半年買左兩部手機加全屋家電無晒(大約用左兩萬人仔)
現女友桂林人,佢唔係幾鐘意埋堆 ...
師兄好大手筆對前任女友....不過現任女友都好好...希望你兩一直快樂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆