上一頁下一頁
發新話題

【解禁第一擊】寫得 OK,多多支持,寫得唔好,俾D意見,以示鼓勵,相片麻麻

收藏  |  訂閱
829  30.6k

引用:
原帖由 dk1965 於 2009-3-18 05:34 PM 發表 查看引用來源

唔係既咩.............
你又嚟....:') :')

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-3-18 05:34 PM 發表 查看引用來源

我.....我嗌得幾撚大聲:smile_38: :smile_38: :smile_30: 同條女
關我柒 shu :smile_29: :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-3-18 05:34 PM 發表 查看引用來源

我.....我嗌得幾撚大聲:smile_38: :smile_38: :smile_30: 同條女
我聽唔到喎:smile_45::smile_30:

唔好嘈啦!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 @基頭四@ 於 2009-3-18 05:29 PM 發表 查看引用來源

上星期睇新聞透視講電車男:smile_14: ,發覺自己有晒電車男既特徵 :smile_27: :smile_44: ,所以要控制下自己唔好成日上網!:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
甘D蜘蛛點.....

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-3-18 05:35 PM 發表 查看引用來源

你又嚟....:') :')  
唔通唔黎得????????????

喊咩唶,喊到香港衰晒

D相差左D啊,下次要好D。

收工前推多一下先

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-3-18 05:37 PM 發表 查看引用來源

我聽唔到喎:smile_45::smile_30:
:smile_38: :smile_38: :smile_38:

夢幻組合威海歡騰鳥語花香威海歡騰鳥語花香夢幻組合
威海歡騰鳥語花香夢幻組合鳥語花香威海歡騰夢幻組合
鳥語花香威海歡騰夢幻組合威海歡騰鳥語花香夢幻組合

引用:
原帖由 dk1965 於 2009-3-18 05:40 PM 發表 查看引用來源

唔通唔黎得????????????

喊咩唶,喊到香港衰晒
我响九隆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆