上一頁下一頁
發新話題

『 FOREVER......』(完)

收藏  |  訂閱
299  35.2k

『FD CAN BE FOREVER......BUT LOVER CANT.......SORRY!』
:smile_39:

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-17 01:09 AM 發表 查看引用來源

買x box 啦
好好玩
金日我早d訓...好支力 :smile_15:

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-17 01:18 AM 發表 查看引用來源
金日我早d訓...好支力 :smile_15:
好啦早抖拜拜

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 11:40 PM 發表 查看引用來源
層經有人講過..........
一個越多情既人,其實佢心底越專一!
因為佢係呢個汒汒人海裹....
不斷尋找....
不斷嘗試....
為的只有一個.....
就是找回那種失去了的感覺..........

所以多情既人未必一定時開心... ...
totally agree. 真係會好辛苦. ching你真係好有心對這個post, 你差不多個個回覆都會回.

引用:
原帖由 hk520 於 2008-12-17 01:47 AM 發表 查看引用來源

totally agree. 真係會好辛苦. ching你真係好有心對這個post, 你差不多個個回覆都會回.
對呀.....因為我都估唔到原來好多人覺得好浪漫......我仲以為自作多情tim~~最開心係咁多人都中意囉.......不枉我打通宵呀!!

我覺得純純的愛比性愛更引人入勝.......i love it....多謝分享

呢d唔係應該貼入去情愛版好d咩?...
不過點都好,樓主加油:smile_38: :smile_38: :smile_38:

我個人覺得當你得唔你的最愛時,你會最唔捨得,印象最深.
我都曾經經歷過跟你類似的事,10年了,現在我仲想住她.

回覆 1# 的帖子

果然係一段刻骨銘心既往事:smile_34:

引用:
原帖由 T.C.S. 於 2008-12-17 09:06 AM 發表 查看引用來源
呢d唔係應該貼入去情愛版好d咩?...
不過點都好,樓主加油:smile_38: :smile_38: :smile_38:
THX~~
引用:
原帖由 囉唆小熊 於 2008-12-17 06:32 AM 發表 查看引用來源
我覺得純純的愛比性愛更引人入勝.......i love it....多謝分享
可惜或許純純的愛.....一生人之中或許只得一次......^^"thx
引用:
原帖由 clementyue 於 2008-12-17 12:12 PM 發表 查看引用來源
果然係一段刻骨銘心既往事:smile_34:
thx !!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆