上一頁下一頁
發新話題

初體驗*

收藏  |  訂閱
457  58.0k

引用:
原帖由 可兒 於 18-12-2008 02:03 發表 查看引用來源
層經有人講過..........
一個越多情既人,其實佢心底裹越專一!
因為佢係呢個汒汒人海裹....
不斷尋找....
不斷嘗試....
為的只有一個.....
就是找回那種失去了的感覺..........

呀多情兄你打錯字喇 ...
我以為係妳寫ge添:smile_30:

引用:
原帖由 yuuko_wang 於 18-12-2008 01:38 發表 查看引用來源

邊有管比你
氣管呀:smile_30: :smile_30:
妳唔係有枝氣管ge咩?:smile_13:

你仲未訓咩?.?咁得閒捉我字失

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 18-12-2008 02:25 發表 查看引用來源

我讀得書少嘛....唔好捉我錯字啦-,-”
快d搵可兒幫你補習啦:smile_46:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2008-12-18 02:28 AM 發表 查看引用來源

妳唔係有枝氣管ge咩?:smile_13:
比左你我吸咩呀:smile_30:

引用:
原帖由 yuuko_wang 於 18-12-2008 02:29 發表 查看引用來源

比左你我吸咩呀:smile_30:
我知妳有2枝,分左右:smile_30:
有驚無險,又到2點,係時候閃:smile_43:

有人pm我問我=.=|

hi brother,a u interest exchange gf sex photo or movie?

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2008-12-18 02:31 AM 發表 查看引用來源

我知妳有2枝,分左右:smile_30:
有驚無險,又到2點,係時候閃:smile_43:
咁快閃........吹多陣嘛~~唔係幾時先50-,-"

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2008-12-18 02:29 AM 發表 查看引用來源

快d搵可兒幫你補習啦:smile_46:
佢幫我補習呀....好呀:smile_47: :smile_47: kakakk

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-18 02:32 AM 發表 查看引用來源
有人pm我問我=.=|

hi brother,a u interest exchange gf sex photo or movie?
so...are u??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆