上一頁下一頁
發新話題

講故事 (新增內容: 下集大結局 )

收藏  |  訂閱
446  70.0k

我頭先出街, 依家先返...!

大家都係唔多有文化.....中文長d....都無心機睇......! 最好係睇公仔....!

等緊你丫..
快d再出啦!!:smile_38:

全部睇晒

樓主好有心機, 而且仲記得咁清楚,
我人生中的男人有11個, 但係有D都已經唔多記得了:smile_13:

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-7 11:35 PM 發表 查看引用來源
大家都係唔多有文化.....中文長d....都無心機睇......! 最好係睇公仔....!
hello 岩岩返黎,見你寫好長篇喎
我晏晝話等今晚你會唔會有新故仔,點知你可以咁快寫咁長
沖完涼先睇 c u

引用:
原帖由 呀燃 於 2008-12-7 11:41 PM 發表 查看引用來源
等緊你丫..
快d再出啦!!:smile_38:
------------------------------------
你唔介意...唔係廣東話??

引用:
原帖由 G_yan 於 2008-12-7 11:44 PM 發表 查看引用來源
全部睇晒

樓主好有心機, 而且仲記得咁清楚,
我人生中的男人有11個, 但係有D都已經唔多記得了:smile_13:
------------------------------------------------------------------------------------
你張相..好似我以前係呢度識既一位女仔...會唔會係佢 ???/

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-7 11:45 PM 發表 查看引用來源

hello 岩岩返黎,見你寫好長篇喎
我晏晝話等今晚你會唔會有新故仔,點知你可以咁快寫咁長
沖完涼先睇 c u
----------------------------
我等你好耐了...!!!!!!

唔係依家寫既...係之前既作品.....cut and paste...!

我亦去沖涼先.....返來再傾....!

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-7 11:47 PM 發表 查看引用來源

------------------------------------------------------------------------------------
你張相..好似我以前係呢度識既一位女仔...會唔會係佢 ???/
我諗你搞錯啦
我只不過是這兩個月才在這裡玩

引用:
原帖由 G_yan 於 2008-12-7 11:49 PM 發表 查看引用來源

我諗你搞錯啦
我只不過是這兩個月才在這裡玩
------------------------------------------------------
ok....我都好耐無上來玩.....

但我個friend 有張相....同你差唔多...!!! 我去沖涼先....一陣再傾....!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆