上一頁下一頁
發新話題

食早餐 (秋郊遊記三集)

收藏  |  訂閱
274  36.3k

引用:
原帖由 seven01466 於 2008-12-7 05:10 PM 發表 查看引用來源
而家咁凍天氣
打野戰咪凍到傻
人地耐寒啊嗎... ...受過長期訓練....

引用:
原帖由 base_littleman 於 2008-12-7 11:52 AM 發表

引死人啦
不如你上網開本online相簿share比大家睇la
大力支持:smile_38:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-7 12:48 發表 查看引用來源

2weeks

why? it is not my interest
gym is boring, do u agree?

ANGELINA JOLIE好戲,唔係靠對胸脯既
成個長假都係香港, 你唔怕悶?

我發覺angela 最近post o既相都係下身多..

係咪比較欣賞自己下半身?

引用:
原帖由 roronoa 於 2008-12-8 12:37 AM 發表 查看引用來源
我發覺angela 最近post o既相都係下身多..

係咪比較欣賞自己下半身?
有d相完全影唔清冇放出黎啫,之前放過唔少上身既相啦
其實全身都好滿意,係唔滿意個小肚腩同下圍大左d
引用:
原帖由 on99hkman 於 2008-12-7 09:41 PM 發表 查看引用來源

成個長假都係香港, 你唔怕悶?
長假有幾日唔係香港,咁多節目點會悶喎

當日既無做左 ,  又會光着身子做運動 . :smile_27:

下園大 , 中國人話好生養 ,  西洋人喜歡羅霸 . :smile_34:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-8 12:47 AM 發表 查看引用來源

有d相完全影唔清冇放出黎啫,之前放過唔少上身既相啦
其實全身都好滿意,係唔滿意個小肚腩同下圍大左d

長假有幾日唔係香港,咁多節目點會悶喎
下圍大唔緊要,夠實唔墜就得啦...........
你成日運動,應該好實既

引用:
原帖由 甜少少 於 2008-12-8 12:52 AM 發表 查看引用來源
當日既無做左 ,  又會光着身子做運動 . :smile_27:

下園大 , 中國人話好生養 ,  西洋人喜歡羅霸 . :smile_34:
有人同我睇水,咁難得機會咪四圍走動下law,你都知我中意野外遊踪做野人啦
呢d主要郊野徑隨時有人行ma,so好快脆影張相先

有排成日坐有keep個下圍真係大左,我都唔想咁好生養

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-8 01:01 AM 發表

有人同我睇水,咁難得機會咪四圍走動下law,你都知我中意野外遊踪做野人啦

你鐘意打野戰姐

不過女人PATPAT豐滿D~~可以拍拍聲喎:smile_35:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-8 01:01 AM 發表 查看引用來源

你還有一對大腳八 . 有冇係外國參加天體會 .

佢地影完相 , 給番你copy , 你唔怕遲早係貼圖區見番自己:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆