上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【48】

收藏  |  訂閱
739  3.8k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-4 08:22 AM 發表 查看引用來源
係超級俊俏,卓爾不凡,玉樹臨風,文質彬彬,千載一遇,百年難逢,.........................以上同我無關嘅相幾張
你講ing 星星:smile_41: 佢真係靚仔同型仔o架

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-4 08:21 AM 發表 查看引用來源
我又要:smile_15: :smile_15:  
我曬左一萬張派街坊.....................準備下屆選議員 俾個email我啦........

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-10-4 08:19 AM 發表 查看引用來源

send  張過黎鴉       我都想知你係唔係我想像中甘英    
犀牛見過未 咁樣囉

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-4 08:19 AM 發表 查看引用來源
通常都係 d 傻佬先會成日另轉頭:smile_40:
仲要傻笑個只

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-4 08:25 AM 發表 查看引用來源
仲要傻笑個只
個啲叫嫣然回首

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-4 08:25 AM 發表 查看引用來源
仲要傻笑個只
原來真係你......

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-4 08:26 AM 發表 查看引用來源
個啲叫嫣然回首
兩者之別.................驀然係好man..............有蒼桑味...................嫣然係人見人愛

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-4 08:23 AM 發表
我曬左一萬張派街坊.....................準備下屆選議員 俾個email我啦........
比左

我縛左自己系張椅度
好安全
一定0吾会跌落地
Send張相過我Lar
我予備好架Lar

Good Morning Class :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-4 08:29 AM 發表 查看引用來源
兩者之別.................驀然係好man..............有蒼桑味...................嫣然係人見人愛
我諗起如花....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆