上一頁下一頁
發新話題

分享及討論下食女、人妻、中女、怨婦等種種經驗及過程🤫😍

收藏  |  訂閱
320  73.5k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-18 08:49 發表 查看引用來源

身型有90分,皮膚唔係好白但係又唔係古銅
吾係好白就差少少😆,白淨正好多🤭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-16 12:14 發表 查看引用來源

講埋idy點樣開始同我第一次偷食先
同idy都識咗成個月,出嚟飲過好多次嘢,嗰晚約咗佢喺中環一間好靜嘅酒吧大家飲下酒傾下計,idy嗰晚著條低胸長裙一對成四吋嘅高踭鞋,個look好sex
飲飲下酒佢問我鍾唔鍾意佢?錫唔錫佢?嗰 ...
真男人定義要幾粗幾長?睇黎師兄已超過標準😆

引用:
原帖由 happy0567 於 2024-7-18 11:06 發表 查看引用來源

真男人定義要幾粗幾長?睇黎師兄已超過標準😆
正常冇特別😅6吋,比正常粗d😅

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-18 11:48 發表 查看引用來源

粗就夠啦!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-18 11:48 發表 查看引用來源

6寸長仲要比正常粗,係女見到都流口水😆😆

引用:

正常吾係好多人有6寸長,仲要粗,吾怪之咁多女人死喺你賓州上,尤其家姐呢啲食家😆

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-7-18 16:11 發表 查看引用來源
正常吾係好多人有6寸長,仲要粗,吾怪之咁多女人死喺你賓州上,尤其家姐呢啲食家😆
俾我屌左果個呀嫂佢話佢老公同我差唔多咁長不過幼d呀嫂話粗d有feel d wor

引用:
原帖由 happy0567 於 2024-7-18 15:42 發表 查看引用來源
6寸長仲要比正常粗,係女見到都流口水😆😆
唔係掛?

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-7-18 16:11 發表 查看引用來源
家姐成日話我掙爆佢啦不過佢唔係好窄喎反而紅顏最初同我屌,佢已經濕晒我忍唔住成碌插入去佢真係大聲叫出黎,雖然佢生過一件不過堅窄

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-18 16:53 發表 查看引用來源

俾我屌左果個呀嫂佢話佢老公同我差唔多咁長不過幼d呀嫂話粗d有feel d wor
其實吾需要好長,夠粗先係重點

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆