上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  134.2k

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-30 10:17 PM 發表 查看引用來源

幹阿公一個月咋卦

幹阿公一個月, 這不太好吧...........:smile_27:

引用:
原帖由 misslady9999 於 2013-12-30 11:18 PM 發表 查看引用來源

Oh.  I am not.  Just a trainee only.:smile_14:
唔緊要啦! trainee總有一天train完, 成大業!

Anyway, Thank your support!

引用:
原帖由 simplistic 於 2013-12-30 11:47 PM 發表 查看引用來源
又一次精彩update....:smile_o12: :smile_o12:

作為男人, 咁既情況下好難唔會有不詳遇感...之前佢又擔心有機會陀住你個b, 之後又隻身黎香港搵你...:smile_o14: :smile_o14:
Thank you, Thank you.
女人, 女人, A教識我要真真正正認識女人...............:smile_44:

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2013-12-31 12:05 AM 發表 查看引用來源

長唔長,勁唔勁,HIGH唔HIGH...呢d唔洗問出口既。睇對方反應最直接,就知爽唔爽架啦。

係做完之後, 我都好鐘意問一個問題, 就係..........要唔要飲杯水呀?

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2013-12-31 08:58 AM 發表 查看引用來源

邊個VERSION先? 做MODEL、做小喬還是做天機.富春山居圖果個版本? :smile_30:
咪鬼信我啦, 佢唔似林志玲, 係有少少差小S.............:smile_44:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-31 09:05 AM 發表 查看引用來源

係做完之後, 我都好鐘意問一個問題, 就係..........要唔要飲杯水呀?
我要~~~水

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2013-12-31 09:07 AM 發表 查看引用來源

我要~~~水

今朝只有咖啡...........:smile_30:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-31 09:07 AM 發表 查看引用來源

咪鬼信我啦, 佢唔似林志玲, 係有少少差小S.............:smile_44:
咁樣?

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2013-12-31 09:07 AM 發表 查看引用來源

我要~~~水

我要女伴出水... :smile_44:

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2013-12-31 09:49 AM 發表 查看引用來源

咁樣?

Alden師兄準備被吸過乾乾淨淨吧

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆