上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第3版)

收藏  |  訂閱
3.0k  83.1k

引用:
原帖由 魚咀咀 於 2012-12-13 01:43 PM 發表 查看引用來源
咩又呀。。。係尋晚到而家之麻。。。
未食野。。等緊外賣。。哈哈:smile_14:

你一話叫外賣,大把飛來蜢

引用:
原帖由 tatacaca 於 2012-12-13 13:47 發表 查看引用來源拮支針快D好呀!等我過黎同你拮番野就即刻冇事架喇:smile_30: :smile_30:
哈哈,唔打針得唔得?

引用:
原帖由 玫瑰八千代 於 2012-12-13 12:22 PM 發表 查看引用來源
係先好呀,呢到應該大把人想睇!

話時話,同情人做係咪打真軍?有bb甘點算?

其實都有用套,不過套唔夠用就唯有體外射,開頭都諗住有bb的話就生佢出黎,不過經樓主提一提,又覺得有道理。都係小心為上。。。
下個月開始佢會食藥囉,因為佢都鍾意真軍:smile_o05:

引用:
原帖由 魚咀咀 於 2012-12-13 02:04 PM 發表 查看引用來源
哈哈,唔打針得唔得?

打針快D好..睇下打邊度...

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-13 01:33 PM 發表 查看引用來源

Wtf, downward doggy is my favorite position :-p

當時佢比我拮到成身軟晒,所以只能叭嚮張床度。
頭先約佢出黎見面(見面only, 無搞),佢同我講話我打得佢好high喎:smile_o05:
係咪好多女人都有少少被虐傾向?

引用:
原帖由 魚咀咀 於 2012-12-13 02:04 PM 發表 查看引用來源
哈哈,唔打針得唔得?

唔拮唔得架!因為你拮得小啊:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-13 02:14 PM 發表 查看引用來源
當時佢比我拮到成身軟晒,所以只能叭嚮張床度。
頭先約佢出黎見面(見面only, 無搞),佢同我講話我打得佢好high喎:smile_o05:
係咪好多女人都有少少被虐傾向?
咁! 下次你應該再加把勁

引用:
原帖由 tatacaca 於 2012-12-13 01:20 PM 發表 查看引用來源
有冇飯開同有冇小朋友係冇關系嘅!主要係睇女士嘅生理同心理兩個因素:smile_04: :smile_04:
你個case的確難攪,乜夫妻版,婚後版,d主婦唔想做因為精力放哂d小孩子身!尼班女人個老公不停出post呻

引用:
原帖由 bl2012 於 2012-12-13 02:18 PM 發表 查看引用來源

咁! 下次你應該再加把勁

我而家就係怕,佢以後為左令我肉緊啲,粗暴啲,而專登激嬲我

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-13 01:33 PM 發表 查看引用來源

Wtf, downward doggy is my favorite position :-p

大部女人都鐘意,除非個女人好怕痛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆