上一頁下一頁
發新話題

我的第一次

收藏  |  訂閱
188  22.2k

引用:
原帖由 wsi 於 2012-9-27 02:06 PM 發表 查看引用來源
你都好得閒,唔使開公呀!

而加先lunch

引用:
原帖由 peter024456 於 2012-9-27 02:28 PM 發表 查看引用來源而加先lunch
甘晏先食

今晚更新

講下我大食女友先話說有日無反學佢sms我問我有無事其實5想反學大家千奇5好學佢放左學上黎我仲訓覺中我成日full被 佢幫我come反點知無喇喇仆左去我個身到好痛呀佢話5使扮訓同我起身咩料呀....話說無關電腦個日好似睇av tim佢之後彈句睇av都唔同佢搞野......之後大家就車起上黎....個陣仲乜都5識 bra 都5識幫佢除....被佢笑到佢話等姐姐教你:smile_o01: :smile_o01:除左bra之後就o左估5到細細粒身材甘好:smile_47::smile_47:之後摸下去好軟之後係甘玩佢對波 拒:dee dee玩下第2度好 我一掂佢妹妹就濕哂好多水 我:你水造? 佢:係甘你滿意未..... 之後佢就搞我細佬佢:訓低喇 dee dee.... 甘快又甘硬果然血氣方剛..... 今次佢含左4-5mins我都無射.....佢:dee dee做d令你更正ge野la... 我:做d乜?? 佢:做愛:smile_15: 戴左套就開始..... 插左大約5mins就射左:smile_13::smile_13: 佢:甘5合格bo:smile_45::smile_45: 夜d再打

引用:
原帖由 peter024456 於 2012-9-28 10:18 PM 發表 查看引用來源
講下我大食女友先話說有日無反學佢sms我問我有無事其實5想反學大家千奇5好學佢放左學上黎我仲訓覺中我成日full被 佢幫我come反點知無喇喇仆左去我個身到好痛呀佢話5使扮訓同我起身咩料呀....話說無關電腦個日好似睇a ...
姐姐教你:smile_47:

引用:
原帖由 toathena 於 2012-9-28 10:29 PM 發表 查看引用來源

係唔係親身教學先?:smile_47:

引用:
原帖由 toathena 於 2012-9-28 10:29 PM 發表 查看引用來源

你又教:smile_o04::smile_o04:

中秋節快樂呀

引用:
原帖由 friend_forever 於 2012-9-30 11:18 AM 發表 查看引用來源
中秋節快樂呀
人月兩團員:smile_o05::smile_o05:

個update 呢????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆