上一頁下一頁
發新話題

即使他能給予我肉體高潮,但沒法嬴得我的心.(2)

收藏  |  訂閱
789  15.9k

引用:
原帖由 純情鵪鶉仔 於 2011-10-12 02:27 PM 發表 查看引用來源

又要自介? 我逃避現實先來這裡的, 可唔可以申請括免? :smile_o05:

這裡不是遊樂場.

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-12 02:26 PM 發表 查看引用來源
公主,我一陣要覆診呀出去,之後仲要幫老公攞部notebook去唔知長沙灣定深水涉整...佢唔得閒wor話.
落水擔傘阿!

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-12 02:26 PM 發表 查看引用來源
公主,我一陣要覆診呀出去,之後仲要幫老公攞部notebook去唔知長沙灣定深水涉整...佢唔得閒wor話.
咁你出去唔好揸車啦....危險呀....

過2個月可能去台灣旅行.... 有無人去過台北夜店玩???

我之前去過room18,luxy....聽朋友講有間deep passion都唔錯

http://youtu.be/S7i6MTMpG6M

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-12 02:29 PM 發表 查看引用來源
這裡不是遊樂場.
:smile_o16:
係到講阿?
要寫什麼的?

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2011-10-12 02:34 PM 發表 查看引用來源

我之前去過room18,luxy....聽朋友講有間deep passion都唔錯

http://youtu.be/S7i6MTMp ...
你張頭像真係好過分

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2011-10-12 02:34 PM 發表 查看引用來源

http://youtu.be/S7i6MTMp ...
我台北反而少去夜店tim...妳同條仔去??
妳有冇興趣浸溫泉?我每次去台北都會去北投春天的

引用:
原帖由 純情鵪鶉仔 於 2011-10-12 02:36 PM 發表 查看引用來源

你張頭像真係好過分
送客!!!!

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-12 02:36 PM 發表 查看引用來源
我台北反而少去夜店tim...妳同條仔去??
妳有冇興趣浸溫泉?我每次去台北都會去北投春天的
我同我一個女仔朋友去咋:smile_44:
我見呢間deep passion幾正咁....咪想去玩下囉:smile_13:
浸溫泉都係我既行程之一...都係打算去北投個邊浸

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-12 02:37 PM 發表 查看引用來源
送客!!!!
母后....唔好勞氣....不如我頭像換張比卡超既相....好無:smile_13:

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2011-10-12 02:41 PM 發表 查看引用來源

母后....唔好勞氣....不如我頭像換張比卡超既相....好無:smile_13:
唔使...我地新場,點都有d等閒人黎搞下野
deep passion好似好好玩wor....只是可能p姐老了...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆