上一頁下一頁
發新話題

有心栽花花不發、無心揷柳柳成陰、一Q一Q又一Q

收藏  |  訂閱
422  36.8k

引用:
原帖由 今日演左未 於 2010-9-3 11:14 AM 發表 查看引用來源
龍版扣左禾10分呀:smile_30: :smile_30:

又少左包檸檬茶:smile_30:
禾扣左170分啦...大驚小怪...:smile_o06:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-3 11:18 AM 發表 查看引用來源

屌.....人地講咩野你都唔豬:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 今日演左未 於 2010-9-3 11:18 AM 發表 查看引用來源

唔同你演啦,你飲水都醉既:smile_30: :smile_30:
唔演咪唔演囉 ~~ :smile_13:

引用:
原帖由 魔鬼蕭 於 2010-9-3 11:19 AM 發表 查看引用來源

唔演咪唔演囉 ~~ :smile_13:
你自己落去同曾近榮演啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 今日演左未 於 2010-9-3 11:20 AM 發表 查看引用來源

你自己落去同曾近榮演啦:smile_30: :smile_30:
同佢演哥士的 ~~~~~

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-3 10:45 AM 發表 查看引用來源

5怪得十五妹改得咁起勁啦
他還未夠班,你同人狼有時間教下企

引用:
原帖由 今日演左未 於 2010-9-3 11:19 AM 發表 查看引用來源

屌.....人地講咩野你都唔豬:smile_45: :smile_45:
你講緊咩呀?:smile_o06:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-3 11:04 AM 發表 查看引用來源

7哥...琴日單野最後有矛狗公上黎搵禾單挑呀?:smile_o06:
你dddddd蝦仔,邊有人挑你,十五妺都9電你啦

引用:
原帖由 今日演左未 於 2010-9-3 11:14 AM 發表 查看引用來源
龍版扣左禾10分呀:smile_30: :smile_30:

又少左包檸檬茶:smile_30:
依道大場泥架,你估波地:smile_30: :smile_30: 我都扣左

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-3 11:18 AM 發表 查看引用來源

貢係啦,你將dddddd人體器官掛響口道:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆