上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.8k

各位兄弟姊妹, 天氣開始凍, 記得出入早晚著多件衫, 小心身體. 天口凍打邊爐都唔好食太多, 好易肥既.

明日本小弟就要帶面具去打劫, 大家幫手頂住個場先, 我break時會蒲頭, 謝謝大家, Happy Week End. 我去SLEEPING啦, Goodnite!

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-14 05:01 PM 發表 查看引用來源

我一直都好肯定我自己係一個好食懶飛又唔上進中坑:smile_44:
真係搵鬼信

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-14 17:52 發表 查看引用來源
各位兄弟姊妹, 天氣開始凍, 記得出入早晚著多件衫, 小心身體. 天口凍打邊爐都唔好食太多, 好易肥既.

明日本小弟就要帶面具去打劫, 大家幫手頂住個場先, 我break時會蒲頭, 謝謝大家, Happy Week End. 我去SLEEPIN ...
咁早瞓要養精蓄銳咁去打劫呀... Gd nite sweet dream la~

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-14 05:52 PM 發表 查看引用來源

明日本小弟就要帶面具去打劫, 大家幫手頂住個場先, 我break時會蒲頭, 謝謝大家, Happy Week End. 我去SLEEPIN ...
放心師兄,會睇實你間鋪。戴穩要戴既野,sleep tight!

今晚要一支公食飯,尋飯腳

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-14 04:52 PM 發表 查看引用來源

有互動係好事, 但我又好少係公開回答呢個問題, 咁啦.......
有邊個賊打劫會想比警察拉?
其次D賊對於自己下場唔在意, 咁佢地就唔駛帶住面具去打劫啦, 希望可以解答到兩位問題, 謝謝
好比喻!

各位係度做什麼, 剛瞓完第一個醒, 醫肚中.......

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-14 10:23 PM 發表 查看引用來源
各位係度做什麼, 剛瞓完第一個醒, 醫肚中.......

落雨冇街去 又冇人陪食飯   一個人係屋企飲酒中

曼城對阿仙奴中

引用:
原帖由 s987358 於 2013-12-14 22:35 發表 查看引用來源
曼城對阿仙奴中
Same here... Haha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆