上一頁下一頁
發新話題

**淫慾記事全集p1,13,41,86,100**(有相,所有連結已貼在#1)~將會更新~

收藏  |  訂閱
3.0k  235.5k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-17 05:44 PM 發表 查看引用來源
收工又推一推…
THANKS BIRD...................

引用:
原帖由 studio4e 於 2011-2-17 06:13 PM 發表 查看引用來源
good good good   好羨慕你bf:smile_o05:
嗯~都無咩特別姐其實~

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-17 06:20 PM 發表 查看引用來源

嗯~都無咩特別姐其實~
吾係個個女朋友都肯同bf玩,冰火毒龍鑽,肛交,凌辱調教..................  真係好鬼羨慕你bf ja:smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-17 12:06 PM 發表 查看引用來源

我都好忙呀,今日唔可以好似之前咁,成日出現lu~
要開始博殺~~~~:smile_40:
你努力呀~!!!!!!!!!
b 豬師父~~忙完未呀 ? :smile_38: :smile_38:
唉...徒弟無咩心情出 report 呢....  :smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 studio4e 於 2011-2-17 06:40 PM 發表 查看引用來源

吾係個個女朋友都肯同bf玩,冰火毒龍鑽,肛交,凌辱調教..................  真係好鬼羨慕你bf ja:smile_o05::smile_o05:
咁依d另類野都唔係個個男友肯玩架~

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-2-17 06:42 PM 發表 查看引用來源

b 豬師父~~忙完未呀 ? :smile_38: :smile_38:
唉...徒弟無咩心情出 report 呢....  :smile_24: :smile_24:
咩事呀...:smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-2-17 06:42 PM 發表 查看引用來源

我而家得閒小小~:smile_42: :smile_42:
無野丫麻

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-17 06:52 PM 發表 查看引用來源

我而家得閒小小~:smile_42: :smile_42:
無野丫麻
師父...妳接受到妳老公仔同你講想玩 4p 嗎? :smile_13:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-17 06:43 PM 發表 查看引用來源

咁依d另類野都唔係個個男友肯玩架~
我想玩另類少少,但老婆都吾接受:smile_o05::smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-2-17 06:55 PM 發表 查看引用來源

師父...妳接受到妳老公仔同你講想玩 4p 嗎? :smile_13:
絕對唔得!!!!!!!!!!!做咩??阿matt佢唔係..........................:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆