上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.3k

引用:
原帖由 ihhw 於 2010-7-30 12:58 AM 發表 查看引用來源
我個傷口仲未好番....

仲有血水, 痛果個位好多分秘, 好黃 仲搞到張紗布濕濕地
但我而家貼左沖布....換都無咁煩....因為如果我消毒既話每次起碼搞半個鐘= = 而家一日消一次毒

可唔可以扯呢唔知?有時真係contro ...
你個case,唔好諗扯旗打飛機住喇……好痛架~~
我都係去到四星期先打飛機呢……

引用:
原帖由 fishsunup 於 2010-7-30 02:44 AM 發表 查看引用來源
我已經決定左要去割啦!

但係我想問下 割完之後有咩要注意????

同埋我想問下 割完之後扯旗係唔係會爆斷嫁= =
主要係要多D消毒、Keep it dry and clean la~~~
可以睇下我之前的post:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10226610&page=94#pid257118509

冇咁易爆既;男仔扯旗係正常既~~
除非,你扯得好勁又有劇烈運動啦~~

引用:
原帖由 你好李好 於 2010-7-29 12:21 AM 發表 查看引用來源
有冇師兄可以透路自已過左幾耐個龜頭先至唔再敏感
我想知答案...想知自已仲有幾耐要捱
我唸呢個真係好個人問題 ga 喎,我見咁多ching 分享,好似真係有D好快適應,
有D都要2-3星期,我自己就只係敏感咗幾日至1星期 jar.............
唔好咁心急啦,睇你自己就好了,唔好睇人喇

引用:
原帖由 fishsunup 於 2010-7-28 11:03 PM 發表 查看引用來源

唔通真係直接同佢講 呀媽我想割包皮咁咩
講唔出口-3-
咪同亞媽講好似發炎唔知會唔會影響第時生BB,要睇醫生,由醫生把口講最好, GOOD
(D亞媽最怕個仔無仔生ga la)

引用:
原帖由 bfgf 於 2010-7-30 01:15 PM 發表 查看引用來源

我反而覺得消腫係最耐……我到宜家個幾月,好似都仲有好少好少的水腫~~唔知關唔關身體入面D線未溶晒事…
我有少少位平左冇晒腫,但係都係睇到分3節...其實無論點都好似同無割既有分別...呂0知係咪會咁:smile_o08:

大象牙你就好-0.-
可能因為你未割之前都成日凸到個頭...適應強@@
今日岩岩好1星期
去覆診..見佢係禁mit個膠布以為好痛....點g又唔係.....跟住用濕紙巾幫我整走d血塊,又唔算好痛,到佢拎海毒藥水幫我洗個頭..我以為死硬....點g又唔算勁痛果隻...我最驚就係下星期啦= =
佢將膠布痴住我個龜頭....好驚呀-,-

halo各位師兄
本人去到day10了,
之前醫生開2隻生理藥比我 開左4日,果4日真係冇扯過旗咁制
第4日番去覆診,only開左1隻生理藥比我,
依家間唔中扯旗(feel到唔算扯衡) ,扯既程度去到6X,7X%,
有d驚驚地爆線果d野- -但我一直都唔知d線係咩樣,做完手術靜係見到果位,黑色圈咁
我好驚呀,見到包皮傷口位同龜頭之間 果d皮係粉紅色 掂下有dd敏感 之前見唔到 唔知係咪d線甩左?!?!?!

我d線白色0.0
醫生話就快溶-,-

引用:
原帖由 progg 於 2010-7-30 10:44 PM 發表 查看引用來源
halo各位師兄
本人去到day10了,
之前醫生開2隻生理藥比我 開左4日,果4日真係冇扯過旗咁制
第4日番去覆診,only開左1隻生理藥比我,
依家間唔中扯旗(feel到唔算扯衡) ,扯既程度去到6X,7X%,
有d驚驚地爆線果d野- - ...
有d驚驚地爆線果d野- -但我一直都唔知d線係咩樣,做完手術靜係見到果位,黑色圈咁
我好驚呀,見到包皮傷口位同龜頭之間 果d皮係粉紅色 掂下有dd敏感 之前見唔到 唔知係咪d線甩左?!?!?!

都去到第10日,我唸爆線幾會唔大的,不過你試吓如果扯旗果陣,馬上去小便,情況會好D:smile_35:
而粉紅色D皮膚係會比較嫩,係之前包皮入面D皮膚,唔同色都好正常,應該唔似甩線
唔好自己嚇自己.....................

引用:
原帖由 sotrouble 於 2010-7-30 06:52 PM 發表 查看引用來源
我有少少位平左冇晒腫,但係都係睇到分3節...其實無論點都好似同無割既有分別...呂0知係咪會咁:smile_o08:
十分認同!好明顯睇到有條「分割線」(聯針位),兩節色⋯雖然冇其他人會望到,望到嗰個都唔介意既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆