上一頁下一頁
發新話題

**淫慾記事全集p1,13,41,86,100**(有相,所有連結已貼在#1)~將會更新~

收藏  |  訂閱
3.0k  235.5k

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-17 02:51 PM 發表 查看引用來源

飲樂信咳水,我覺得好得~
佢飲左喇..佢成身痛..尋晚先幫佢按摩完等佢可以訓下

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2011-2-17 02:53 PM 發表 查看引用來源

按完過左俾你~~~
之後咪又係你SICK...

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-2-17 02:55 PM 發表 查看引用來源

按完過左俾你~~~
之後咪又係你SICK...
唔怕喇..:smile_o05:

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2011-2-17 02:56 PM 發表 查看引用來源

唔怕喇..:smile_o05:
羨慕死人啦~~~

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2011-2-17 02:53 PM 發表 查看引用來源

陰公~~咁你"愛"佢多d喇~

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-2-17 03:02 PM 發表 查看引用來源

羨慕死人啦~~~
係喇~星星對老婆好細心啊~

回覆 1290# 的帖子

wah...今次你個肛交report超正呀? 有少少强姦feel 又玩肛交內射,又有少少新相。Very good 。出多d 肛交report啦! 仲有冇多d patpat + 美腿相呀? 我好耐冇得玩肛交了,比我幻想吓都好吖。

屎忽痕呀,係咁叫人入來踢妳:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 wildfire01 於 2011-2-17 04:15 PM 發表 查看引用來源
wah...今次你個肛交report超正呀? 有少少强姦feel 又玩肛交內射,又有少少新相。Very good 。出多d 肛交report啦! 仲有冇多d patpat + 美腿相呀? 我好耐冇得玩肛交了,比我幻想吓都好吖。
我聽日試玩後庭珠~:smile_40:
相依家野真係要影得好至貼出黎,唔想嚇親大家~
美腿都無咩喇~~~~:smile_42: 本來有張幾好,比我洗左~

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2011-2-17 04:16 PM 發表 查看引用來源
屎忽痕呀,係咁叫人入來踢妳:smile_o01: :smile_o01:
你點知我屎忽痕,如果唔係就唔洗玩patpat止痕喇~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆