上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.3k

引用:
原帖由 fishsunup 於 2010-7-27 05:06 PM 發表 查看引用來源
我而加14歲
包皮反唔開 見唔到龜頭  人地話割左佢好d

但係自己又唔夠膽同呀媽講 唔知點算好
想唔開口都得....等發炎啦^^

引用:
原帖由 fishsunup 於 2010-7-27 05:06 PM 發表 查看引用來源
我而加14歲
包皮反唔開 見唔到龜頭  人地話割左佢好d

但係自己又唔夠膽同呀媽講 唔知點算好
等學校學童檢查最直接。人地自然會同你呀媽講,又唔洗煩

今日第十五日....個傷口好似無咁腫...傷口位係有條黑邊咁....

之前爆線個位有D血....但唔係好抹得走....

跟住傷口下面果個位 (即係近春袋果度) 仍然好多分泌物....黃黃綠綠咁....有D位仲次次都痴住傷口, MIT出黎好痛....

至於個龜頭好似龜裂咁...好多塊乾左既皮, 我好想MIT左佢 -.-但驚痛....

引用:
原帖由 ihhw 於 2010-7-27 09:54 PM 發表 查看引用來源
今日第十五日....個傷口好似無咁腫...傷口位係有條黑邊咁....

跟住傷口下面果個位 (即係近春袋果度) 仍然好多分泌物....黃黃綠綠咁....有D位仲次次都痴住傷口, MIT出 ...
冇用紗布/膠布??
第15日個龜頭仲痛緊-,-?
我E+先第5日- -

引用:
原帖由 你好李好 於 2010-7-27 03:45 PM 發表 查看引用來源
有冇師兄教路著底褲/其他褲....除果陣唔好痴住個膠布/傷口=.=
好痛呀換褲果陣
冇咩心得喎…
因為我係包左紗布/化妝綿再著底褲/Boxer,唔會痴住個傷口呢

引用:
原帖由 你好李好 於 2010-7-27 10:01 PM 發表 查看引用來源

冇用紗布/膠布??
第15日個龜頭仲痛緊-,-?
我E+先第5日- -
龜頭痛呢家野,真係至少三星期(我個case,人人唔同的)

引用:
原帖由 ihhw 於 2010-7-27 09:54 PM 發表 查看引用來源

跟住傷口下面果個位 (即係近春袋果度) 仍然好多分泌物....黃黃綠綠咁....有D位仲次次都痴住傷口, MIT出 ...
你果個有好多分泌物既位,應該要長D時間先好返…
好好小心保護果個位呢…

引用:
原帖由 bfgf 於 2010-7-27 10:44 PM 發表 查看引用來源

你果個有好多分泌物既位,應該要長D時間先好返…
好好小心保護果個位呢…
真係唔知點做...驚有一兩滴尿標出黎...我已經搵野包住個龜頭/尿道口....

果個位最probable係有少少尿滲到入去,, 但我次次all尿都見唔到佢整濕....而且次次標完尿都
即刻抹乾佢既.....

引用:
原帖由 ihhw 於 2010-7-27 10:49 PM 發表 查看引用來源

真係唔知點做...驚有一兩滴尿標出黎...我已經搵野包住個龜頭/尿道口....

果個位最probable係有少少尿滲到入去,, 但我次次all尿都見唔到佢整濕....而且次次標完尿都
即刻抹乾佢既.....
你咁勤力、乾淨應該冇咩問題既;
只係,仲有分泌物,即係個傷口未結晒焦呢…要好好保護佢直到佢結焦啊
我之前雖然冇發炎,但係都有一個聯針位特別痛,持續地都有分泌物,每日都要清理佢,同埋避免濕太多水(沖涼時就住);
果個傷口亦都係我花最長的時間才好返(around 3.5 weeks)

引用:
原帖由 bfgf 於 2010-7-27 10:54 PM 發表 查看引用來源

你咁勤力、乾淨應該冇咩問題既;
只係,仲有分泌物,即係個傷口未結晒焦呢…要好好保護佢直到佢結焦啊
我之前雖然冇發炎,但係都有一個聯針位特別痛,持續地都有分泌物,每日都要清理佢,同埋避免濕太多水(沖 ...
自從發炎之後我無乜沖過涼= = 果度應該無濕過水....
但哩排又少左換紗布...真係唔方便(番工)...一日洗一次..換兩次咁..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆