上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.8k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-13 02:49 PM 發表 查看引用來源
等我分享一個單元輕鬆故事先.

話說有次去上海工作, LUNCH時去新天地午飯. 飯後再嘆一杯COFFEE, 人生一大快事. 我拿出電腦在上網, 席間, 我桌子對面坐了一個女生, 身材高, 長頭髮, 打扮像行政人員, 因為外形吸引,  ...
借線其間你沒再進一步和她交談?
放心好心有好報,若然未報時辰未到

引用:
原帖由 zozoxxx 於 2013-12-14 01:24 PM 發表 查看引用來源

借線其間你沒再進一步和她交談?
放心好心有好報,若然未報時辰未到
人地飽嚐獸慾逃去無踨啦!

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-14 09:44 AM 發表 查看引用來源
我打電話比A, 想睇下有無時間一齊晚飯, 佢聽到係我, 即時 :-
A : 你呀, 怎麼攪得我朋友都哭啦 (好埋怨既語氣)
我 : 怎麼啦?
A : 她剛打給我向我哭訴啦, 說你什麼不要她的一大堆
我 : 是呀, 我剛才打電話給她, 跟 ...

我可想到你塊面几寬厚,之前受H左一巴,之後又受A友右一巴,你默默承受, 我凳你塊面肉痛呢:smile_15:

引用:
原帖由 zozoxxx 於 2013-12-14 01:33 PM 發表 查看引用來源

我可想到你塊面几寬厚,之前受H左一巴,之後又受A友右一巴,你默默承受, 我凳你塊面肉痛呢:smile_15:
賭債肉嚐, 好公平

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-14 01:18 PM 發表 查看引用來源

都好喎! 引人入性學正字! 有得念!

今日咁得閒嘅?

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-14 01:42 PM 發表 查看引用來源

賭債肉嚐, 好公平

係肉債肉嚐啊:smile_30:

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2013-12-14 01:44 PM 發表 查看引用來源

今日咁得閒嘅?

忙完啦

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-14 09:27 AM 發表 查看引用來源

三叔碌衫 LTE :smile_13:
其實有冇考慮過買iPhone? iPhone 有追蹤位置的function, 我有時唔記得個電話放在那裡,靠曬佢方便好多!

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-14 02:11 PM 發表 查看引用來源

忙完啦

你就好啦,有得忙……公司仲未等到貨返

引用:
原帖由 zozoxxx 於 2013-12-14 02:06 PM 發表 查看引用來源

係肉債肉嚐啊:smile_30:
寫到肉債, 唔太好啦.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆