上一頁下一頁
發新話題

異地奇緣 之 鄰家人妻 (P.1, 6, 9, 13, 17, 22, 26, 35, 41, 61, 74, 98)

收藏  |  訂閱
1.5k  290.6k

Thank you ching

引用:
原帖由 ryanwwk 於 2009-6-17 05:16 PM 發表 查看引用來源
PART IV

只見Sharon越啜越賣力,左手渣住棒根一邊chok,口就高速上下吸啜,好用心,少d耐力都會俾佢吹爆。肉棒已經完全充血通紅,係佢吹奏個陣,我就係床頭櫃摸索番個銀包,拎出最後兩個護身符。
忽然佢停止 ...
嘩! 正到丫:smile_40:

樓主你唔去寫咸古真係嘥晒

多謝分享:smile_15:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-17 05:41 PM 發表 查看引用來源
:smile_47::smile_47:嘩.....餓婦
係既~ 佢真係肚餓   不過有原因 :smile_24:

引用:
原帖由 千年KaTe 於 2009-6-17 06:11 PM 發表 查看引用來源
樓主你做色情小說作家一定好得
引用:
原帖由 無所不談 於 2009-6-17 06:36 PM 發表 查看引用來源
好少男人會打到咁detail,你可以做作家
引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-18 12:28 AM 發表 查看引用來源

嘩! 正到丫:smile_40:

樓主你唔去寫咸古真係嘥晒

多謝分享:smile_15:
隨心而發姐~ 我邊有咁鬼斧神功去寫咸古丫~ 有時間都諗下點樣扑野先更好玩~ :smile_o05:

本來呢個經歷我唔諗住講
但係早排見到呢度有個ching個post講佢食左一個星河明居既阿姐而且有真感情
我睇左有d感觸   於是想分享番出黎

第5篇留左係公司   聽朝先出~
訓先   各位晚安

回覆 164# 的帖子

我都睇到好投入丫...:smile_o05: :smile_o05:
我寫果D邊有咁精采~:smile_o01:

引用:
原帖由 ~Kar咪~ 於 2009-6-18 12:37 AM 發表 查看引用來源
我都睇到好投入丫...:smile_o05: :smile_o05:
我寫果D邊有咁精采~:smile_o01:
大家都好似睇到好肉緊咁 :smile_o04:
有冇巴打絲打真係睇到硬左/濕左...?

support support.......樓主個report真係有心機啦.....:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

又長又精彩~正!

引用:
原帖由 ryanwwk 於 2009-6-17 05:16 PM 發表 查看引用來源
PART IV

只見Sharon越啜越賣力,左手渣住棒根一邊chok,口就高速上下吸啜,好用心,少d耐力都會俾佢吹爆。肉棒已經完全充血通紅,係佢吹奏個陣,我就係床頭櫃摸索番個銀包,拎出最後兩個護身符。
忽然佢停止 ...
一返到屋企就上黎追Post啦:smile_o13:
的確冇令人失望:smile_o12: 正!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆