上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【149】

收藏  |  訂閱
1.5k  32.3k

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-12 05:15 PM 發表 查看引用來源
蓉兒叫你呀....:smile_38:
朱朱好.daddy心中只有女友,佢唔會放個女在眼內 .我第日都唔會養佢:smile_22:

引用:
原帖由 因子單 於 2009-6-12 05:12 PM 發表
所以我咪學到木六成囉
咁都算學有所成啦!:smile_38:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-12 05:16 PM 發表 查看引用來源
咁都算學有所成啦!:smile_38:
咪六成囉

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-6-12 05:15 PM 發表 查看引用來源
佢都唔知走左去邊
你扮睇唔到我:smile_22: .重想比家用你洗.我而家唔會比你了:smile_27:
慳番去買L流V:smile_34:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-12 05:16 PM 發表

朱朱好.daddy心中只有女友,佢唔會放個女在眼內 .我第日都唔會養佢:smile_22:
你最好敗埋佢副身家先!:smile_38:

引用:
原帖由 因子單 於 2009-6-12 05:17 PM 發表
咪六成囉
你數口真係精!:smile_40:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-12 05:18 PM 發表 查看引用來源
你最好敗埋佢副身家先!:smile_38:
朱朱呀,靜靜講你知呀:smile_38: daddy重給財務公司追錢.你做佢個fd都面要小心d

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-12 05:19 PM 發表 查看引用來源
你數口真係精!:smile_40:
我非生而知之者 占得人間一昧愚

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-12 05:21 PM 發表

朱朱呀,靜靜講你知呀:smile_38: daddy重給財務公司追錢.你做佢個fd都面要小心d
放心...我正在幫果間財務公司追緊佢條數!:smile_38:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-12 05:24 PM 發表 查看引用來源
放心...我正在幫果間財務公司追緊佢條數!:smile_38:
咁你公司會,血本無歸,daddy都要我準備執行李走路

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆