上一頁下一頁
發新話題

**曳曳**

收藏  |  訂閱
281  21.7k

妳咁好既身材,係唔係ex都俾妳引死啦:smile_27: :smile_27:

可唔可以俾埋下半身我地睇呀 , thx ~!

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-12-28 05:48 PM 發表 查看引用來源

根據我觀察黎睇十成係前扣...

我bf話前扣幾正....解左個扣....對波跳脫出黎果一下真係呢.....:smile_47:
我都覺呀......

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-12-28 05:48 PM 發表 查看引用來源

我bf話前扣幾正....解左個扣....對波跳脫出黎果一下真係呢.....:smile_47:
對波跳出嚟果一下真係"勁正"呀:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:

黑色好透惑呀....
同埋除緊衫既動作好吸引....good

引用:

phoebe妹, 你仲勁, 又挺又大...:smile_47:

引用:

phoebe~妳換左相仲引人喎~:smile_47:
妳都有好好身材~

引用:

現在睇你張相都覺得對波想跳出黎了:smile_47: :smile_47:

nice report!!
如果我同ex的感情可以咁就very good啦

baby唔知返黎未呢:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆