上一頁下一頁
發新話題

徵男女老幼(18-108)朋友, 最緊要係真心做朋友 Season 8之你地去晒邊

收藏  |  訂閱
737  6.4k

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-12-24 09:54 發表 查看引用來源
E 家搞都唔遲喎....:smile_30: :smile_30: :smile_30:
下...太遲啦...BOOK唔到場

引用:
原帖由 Ricko 於 2008-12-24 09:55 AM 發表 查看引用來源

下...太遲啦...BOOK唔到場
少少人洗乜book場, 食飯就差唔多

引用:
原帖由 armic 於 2008-12-24 09:59 發表 查看引用來源
少少人洗乜book場, 食飯就差唔多
我本來都想訂位食飯...點知真係好難訂...好多今晚都full book, 一係就勁貴

引用:
原帖由 Ricko 於 2008-12-24 10:00 AM 發表 查看引用來源

我本來都想訂位食飯...點知真係好難訂...好多今晚都full book, 一係就勁貴
睇你想食咩啦, 如果你只係食麵同茶餐廳就唔洗book, 當然kfc那些都係

引用:
原帖由 armic 於 2008-12-24 10:03 發表 查看引用來源
睇你想食咩啦, 如果你只係食麵同茶餐廳就唔洗book, 當然kfc那些都係
=_=
Christmas Eve都要茶餐廳???

引用:
原帖由 armic 於 2008-12-24 10:03 發表 查看引用來源

MORNING MIMI
:smile_38: :smile_38: :smile_38:

咁你去邊AH

引用:
原帖由 athenaching 於 2008-12-24 09:24 發表 查看引用來源
大家早晨呀:smile_38:
佳節將近..祝各位聖誕快樂
Wish you the best too

引用:
原帖由 Ricko 於 2008-12-24 10:04 AM 發表 查看引用來源

=_=
Christmas Eve都要茶餐廳???
唔想book位係咁啦, 最緊要係一班人一齊開心就得啦

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-12-24 10:06 AM 發表 查看引用來源

MORNING MIMI
:smile_38: :smile_38: :smile_38:

咁你去邊AH
早晨~vincent~

十點去party

引用:
原帖由 armic 於 2008-12-24 10:09 發表 查看引用來源

唔想book位係咁啦, 最緊要係一班人一齊開心就得啦
我寧願花少少心思去BOOK個場玩餐飽啦:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆