上一頁下一頁
發新話題

『 FOREVER......』(完)

收藏  |  訂閱
299  35.2k

引用:
原帖由 赤裸裸 於 2008-12-16 05:17 PM 發表 查看引用來源
雖然咁長編, 不過睇得投入後, 覺得點解咁快就睇完喎!
不過...你個經歷真係寫得好Touching, 可以寫埋小說都得....
話雖...你得唔到佢個人, 不過真係得到一個永記於心既回憶!
hahha多謝......不過講到可以寫埋小說就好似誇左d.....我諗我未有咁既本事.....篇劇諗計我就叻.....寫作就..........睇心情啦!!!
雖然比起其他愛情故事呢一個比教短.....但個節奏我就覺得差唔多~~起碼唔會拖....其實寫完之後好驚無人睇.....驚比人話字多悶架.....不過估唔到個後應都唔差........多謝大家既支持.......

引用:
原帖由 SallyAmulet 於 2008-12-16 05:58 PM 發表 查看引用來源
好好睇呀!好touching
thx a lot!

改左標題

改左做 forever........

呢個forever 包含左好多野......

forever friend.......
forever love......
forever memory.......

谢谢大作!

感人肺俯呀.....................

very pure love. th x for sharing.

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-16 08:56 PM 發表 查看引用來源

因為你係咁比人扣分=.=扣到得返8分:smile_19: ...........
有冇落下機鋪消遣咁ar:smile_41:

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-16 11:01 PM 發表 查看引用來源
有冇落下機鋪消遣咁ar:smile_41:
無呀係屋企打xbox 多.....hahah再唔係就係就去搵d fd 浦下囉!!kaka

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-17 12:53 AM 發表 查看引用來源

無呀係屋企打xbox 多.....hahah再唔係就係就去搵d fd 浦下囉!!kaka
xbox..:smile_13:  我都psp/2咋.....

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-17 01:06 AM 發表 查看引用來源
xbox..:smile_13:  我都psp/2咋.....
買x box 啦
好好玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆