上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【48】

收藏  |  訂閱
739  3.7k

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-4 08:12 AM 發表 查看引用來源
你盧山真面目我都唔知啦:smile_45:
我send相俾你 ...............見左唔好大嗌呀

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-10-4 08:13 AM 發表 查看引用來源

派米又唔駛﹐  請食飯就得啦      你請﹐  預埋我呀  
派米自己煮 煮重你

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-4 08:14 AM 發表 查看引用來源
我send相俾你 ...............見左唔好大嗌呀
我見慣大場面, 有咩靚仔我未見過:smile_34:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-3 16:12 發表
你盧山真面目我都唔知啦:smile_45:
你行出街﹐  見果個成日忽然間另轉頭果個咪係驀兄囉     

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-10-4 08:17 AM 發表 查看引用來源

你行出街﹐  見果個成日忽然間另轉頭果個咪係驀兄囉     
通常都係 d 傻佬先會成日另轉頭:smile_40:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-3 16:14 發表
send  張過黎鴉       我都想知你係唔係我想像中甘英    

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-3 16:19 發表
通常都係 d 傻佬先會成日另轉頭:smile_40:
甘好可能其中一個就係。。。。。     

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-4 08:14 AM 發表
我又要:smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-10-4 08:20 AM 發表 查看引用來源

甘好可能其中一個就係。。。。。     
咁就該煨了......:smile_39:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-4 08:16 AM 發表 查看引用來源

我見慣大場面, 有咩靚仔我未見過:smile_34:
係超級俊俏,卓爾不凡,玉樹臨風,文質彬彬,千載一遇,百年難逢,.........................以上同我無關嘅相幾張

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆