上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  139.5k

Sorry 呀 ! 岩岩開完會 !
晏D UPDATE大家 !

*** 無性第二夜+番外篇3P***  :smile_38: :smile_38: :smile_38:

support:smile_38:

快d出啦....:smile_38:

引用:
原帖由 godofgreyhound 於 2008-5-20 01:57 PM 發表
樓主:你係網站幅靚女相,就係你個靚靚女助手嗎 ?
幾 Kawai woh . . .
you are sooooooooooo lucky
which photo? where can see?

樓主今晚12點就可以解放啦喎..記住快d update:smile_47:

:smile_45: sam , 快d update:smile_38: :smile_38: :smile_38:

努力,加油
咪幾好

Update 21 May 2008

***由於乃全國哀悼日,所以小弟將會暫停所有交際,呀唔係 ! 係交配活動,直到星期三晚24:00 ***

無性第二夜
琴晚做野做到8點幾,得番我,GF同老板三個人(老板琴晚好勤力),跟住我同GF走人去食飯(老板一早已經知到我同GF既姦情)......
之前問左個NF,問佢九龍灣果間泰國菜掂唔掂? NF SUGGEST話都OK既 ! 所以決定去試下,於是同左GF一齊去 !
AROUND 8點9去到,唔係太多人,可以即刻入坐 ! 食物都OK,BUT唔太正中,有D FUSION FEEL !
10點幾,食完飯,見無乜野做,咪行下街,拍下拖囉,決定由九龍灣行返藍田(我地住得好近咋) ! 恰巧個天落住毛毛雨,兩個人擔住把遮......十指緊扣感慢慢行......足足行到12點幾先返到屋企 !
其實都有成四/五年,無認認真真感拖過一個女仔隻手行街街......好似有D感覺返緊返黎......

今朝老板一早同我講話 : 今晚BOOK左房,睇乜野曼聯對車仔喎 ! 超......我都唔睇波(足球)既 ! 叫我去做乜呀......?

***忍忍忍忍忍......到12:00,哈哈 ! ***

!!!一方有難,八方支援,捐錢幫人,任何途徑 !!!

咁3p呢!!!!:smile_38: :smile_38:

開埋會先啦 ! :smile_45:
偷雞UPDATE咋 !
引用:
原帖由 summer_babe 於 2008-5-21 15:26 發表
咁3p呢!!!!:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆