上一頁下一頁
發新話題

指壓討論區

收藏  |  訂閱
632  141.3k

回覆 160# sky分身 的帖子

咁似當年日本簫館迴轉吹簫,音樂停換第二條女吹

引用:
原帖由 farm1615 於 2020-7-23 21:28 發表 查看引用來源
咁似當年日本簫館迴轉吹簫,音樂停換第二條女吹
差不多啦,估老婆都好玩
往事只能回味

回覆 162# sky分身 的帖子

往事只能回味,當年的泰國都好好玩

引用:
原帖由 farm1615 於 2020-7-23 19:04 發表 查看引用來源
泰国又冇嚴打,又冇洗地,又冇15日,

當年你講边一年呀?

回覆 164# reddoor 的帖子

師兄86年第一次去玩,最少去過有七八十次

引用:
原帖由 farm1615 於 2020-7-24 11:04 發表 查看引用來源
泰國都可以, 1995年去, 一個金魚缸, 有50條女. 不過, 常平一間KTV, 就有200條女. D女一組一組, 著住高爭鞋, 跟住媽咪, 來回穿梭幾十間房, 場面好震撼!

引用:
原帖由 farm1615 於 2020-7-23 21:10 發表 查看引用來源
師兄86年第一次去玩,最少去過有七八十次
No hand, Pink salon,鸭欖,你應該玩唔少啦。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-7-23 21:34 發表 查看引用來源
泰國都可以, 1995年去, 一個金魚缸, 有50條女. 不過, 常平一間KTV, 就有200條女. D女一組一組, 著住高爭鞋, 跟住媽咪, 來回穿梭幾十間房, 場面好震撼!
我以前玩沖凉補喺包房食飯飲酒,拾幾人一齊有媽咪带女入房揀,朝早玩到收 铺。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-7-24 15:51 發表 查看引用來源

我以前玩沖凉補喺包房食飯飲酒,拾幾人一齊有媽咪带女入房揀,朝早玩到收 铺。
食人體壽司就聽過
呢個認識真係未試過,個玩法系點?就地正法

回覆 151# hkg369 的帖子

師兄,你講返又令我懷念果度d水床,雙飛玩重正,有時係上面過夜GC收工知我係邊間房會黎搵我😋往事只能回味😢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆