上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  134.2k

又一次精彩update....:smile_o12: :smile_o12:

作為男人, 咁既情況下好難唔會有不詳遇感...之前佢又擔心有機會陀住你個b, 之後又隻身黎香港搵你...:smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-30 11:44 PM 發表 查看引用來源

YES,到時真係有左,要跳上果張手術床,傷身又傷心,果種感覺無人可憐囉:smile_39: :smile_39:
我都好怕人地問呢D問題,長唔長,勁唔勁,HIGH唔HIGH...
長唔長,勁唔勁,HIGH唔HIGH...呢d唔洗問出口既。睇對方反應最直接,就知爽唔爽架啦。

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2013-12-31 12:05 AM 發表 查看引用來源

長唔長,勁唔勁,HIGH唔HIGH...呢d唔洗問出口既。睇對方反應最直接,就知爽唔爽架啦。

但係就硬係有啲人要問出口…
逼到你答為止 ~__~

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2013-12-31 12:20 AM 發表 查看引用來源

但係就硬係有啲人要問出口…
逼到你答為止 ~__~

冇自信既人先會問出口

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2013-12-31 12:37 AM 發表 查看引用來源
冇自信既人先會問出口
係啦,睇反應咪知。

wow :smile_o12:

引用:
原帖由 stallion17 於 2013-12-30 06:29 PM 發表 查看引用來源
唔知點解, 我覺得呀A好似林志玲 :smile_o01: :smile_o12:
講講下, 又真係有少少似喎.............(發白日夢中...........!):smile_45:

引用:
原帖由 平凡四眼 於 2013-12-30 07:36 PM 發表 查看引用來源
繼續支持師兄。

回覆是最好的行動。

謝謝支持, 四眼兄.....

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-30 08:07 PM 發表 查看引用來源
追post 都冇時間,support 一下,有時間先再追看

本田兄, 忙還忙, 小心身體

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-31 08:55 AM 發表 查看引用來源

講講下, 又真係有少少似喎.............(發白日夢中...........!):smile_45:
邊個VERSION先? 做MODEL、做小喬還是做天機.富春山居圖果個版本? :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆