上一頁下一頁
發新話題

結婚10年--------想識朋友徵30+

收藏  |  訂閱
626  15.8k

引用:
原帖由 芊芊o 於 2012-12-19 08:27 PM 發表 查看引用來源
當初一時冲動,換來人生一點悔恨!見左兩三個這樣,很有陰影!:smile_42:
唔結婚,自由自在很好!:smile_o13:

當你行多一陣 你就會想有個人喺身邊 陪吓自己
後生當然想自由自在

引用:
原帖由 j.moon 於 2012-12-19 08:20 PM 發表 查看引用來源

你會氹番老婆 以經唔係人人做到
以下說話係前一排我同我老婆講的:
「其實,兩個人相處,好多時都係因為一啲小事,對方有時會有啲好小既要求,但係,可能因為係小事,好多人都不屑為之。
但其實,呢一啲微不足道既小事,你為對方做左,就已經能夠令對方好開心,點解行一步都唔肯呢?
如果一早懂得呢個道理,好多磨擦係可以避免。」
好彩我唔係太遲先明白呢個道理。

引用:
原帖由 Cedar001 於 2012-12-19 08:27 PM 發表 查看引用來源
好想食火鍋同放題 :smile_o03:
想請問一下 你係師兄定師姐呀 ??

引用:
原帖由 j.moon 於 2012-12-19 08:22 PM 發表 查看引用來源我好奇問吓 :smile_o10: 哈哈
冇所謂,之前個都糸吹左一個月就冇再上!E家轉左工有時間咪再開過!

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-19 08:30 PM 發表 查看引用來源
以下說話係前一排我同我老婆講的:
「其實,兩個人相處,好多時都係因為一啲小事,對方有時會有啲好小既要求,但係,可能因為係小事,好多人都不屑為之。
但其實,呢一啲微不足道既小事,你為對 ...
你再早啲講 應該會少好多好多問題
等我集低佢先

引用:
原帖由 芊芊o 於 2012-12-19 08:32 PM 發表 查看引用來源
冇所謂,之前個都糸吹左一個月就冇再上!E家轉左工有時間咪再開過!

好呀 大家就做個朋友喇
難得你開新ac 就走咗入泥:smile_o05:

引用:
原帖由 j.moon 於 2012-12-19 08:31 PM 發表 查看引用來源

妳可以叫我常緑樹叔叔, 或者白郎

引用:
原帖由 j.moon 於 2012-12-19 08:31 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 j.moon 於 2012-12-19 08:28 PM 發表 查看引用來源你要同芊芊講呀
呢句點解我岩?:smile_41:

引用:
原帖由 j.moon 於 2012-12-19 20:27 發表 查看引用來源好掛住你呀 你咁遲泥 我就走喇 等公仔返泥 我就走喇
做咩咁掛住我呀。。。。我今日好忙呀。。。
公仔唔黎,你唔好走呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆