上一頁下一頁
發新話題

小肥豬的性趣篇II~紫色誘惑玩具篇(UPDATE:P.1617有圖有文>3<)

收藏  |  訂閱
321  49.6k

引用:
原帖由 goodwish 於 2011-1-11 12:17 PM 發表 查看引用來源

我出左POST啦....過去睇下:smile_o05:
而家即去....反正我今日放假:smile_o01:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-11 02:02 PM 發表 查看引用來源

而家即去....反正我今日放假:smile_o01:
今曰放假咁好:smile_o10:

成晚訓得好辛苦

今日拎左一日假放(病:smile_o05: )

岩岩睇完醫生返黎....醫生話我鼻莫發炎:smile_o03:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-9 13:51 發表 查看引用來源
話說我地做完甲啦....諗住去東門喎

但當時我地四圍行...不知不覺已經行到八點

唉....:smile_o06: 過得去黎都夜

又得三隻肥妹仔...又無男人喎...都係算...留係羅湖城行下反下仲好:smile_o10:

唔係一陣比 ...
黑色好D~~~

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-11 14:14 發表 查看引用來源
成晚訓得好辛苦

岩岩睇完醫生返黎....醫生話我鼻莫發炎:smile_o03:
好慘a~~~
我都訓得唔係咁好~~~~
因為訓晚同一個新女仔一齊訓~~~~
:smile_42:

引用:
原帖由 280200 於 2011-1-11 02:26 PM 發表 查看引用來源
好慘a~~~
我都訓得唔係咁好~~~~
因為訓晚同一個新女仔一齊訓~~~~
:smile_42:
:smile_o01: 開餐???

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-11 02:14 PM 發表 查看引用來源
成晚訓得好辛苦

食左藥未, ?

引用:
原帖由 lonely-heart 於 2011-1-11 03:20 PM 發表 查看引用來源

食左藥未, ?
食大啦有心:smile_o05:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-11 13:00 發表 查看引用來源

咁摸得啦掛.....kaka

摸都要輕輕摸呀~~知到無~~~~~:smile_o11:

講番d "引人入性"既 得唔得呢~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆