上一頁下一頁
發新話題

我係最淫既新娘.........? (updated)

收藏  |  訂閱
255  75.9k

唔能夠對你丈夫忠誠又何必結婚呢?如果你既故事係真既就表示你係一個無情無義,毫無道德的垃圾。

估唔到大家既反應咁大
原來大家都接受唔到嫁左人仲搵人sex........
呢度d 人既道德觀咁雙重標準....其實我知我係錯,我亦都知大家話得我好啱
就係因為我錯,所以先會係呢度分享....因為我知呢d 事唔可以同朋友講
但係大家既反應咁激烈...我諗我都係唔再提呢件事,免傷和氣

不過,有一樣野我係要講既
我諗過大家既意見.....亦都覺得好有理道
所以我提出左一定要用dom......同埋唔可以係我屋企
咁樣會無咁大風險
而大家話我唔應該再同佢做......好坦白講我真係唔可以.....如果你地接受唔到可以唔再追我的post
不要再勞氣鬧我了...

最後
我係愛我老公的

引用:
原帖由 ylingy 於 2010-4-1 11:09 PM 發表 查看引用來源
估唔到大家既反應咁大
呢度d 人既道德觀咁雙重標準....其實我知我係錯,我亦都知大家話得我好啱
就係因為我錯,所以先會係呢度分享....因為我知呢d 事唔可以同朋 ...
係咁妳咪離婚囉,一樣可以繼續做架…而家咁唔係愛,係傷害妳老公…

引用:
原帖由 samlee 於 2010-4-1 11:24 PM 發表 查看引用來源

係咁妳咪離婚囉,一樣可以繼續做架…而家咁唔係愛,係傷害妳老公…
我愛佢點解要離婚.........?
我同ex 之間係無愛
呢度咁多人結左婚都去偷食
點解我係女仔, 偷食就會比人鬧?:smile_27:

其實如果你真係忍唔到,一定要玩人o既話,都唔好係屋企玩啦!算係一d尊重,比你老公知道你玩都仲有可能原諒你,但要玩到自己張床,真係冇人接受到架

引用:
原帖由 ylingy 於 2010-4-1 11:09 PM 發表
估唔到大家既反應咁大
就係因為我錯,所以先會係呢度分享....因為我知呢d 事唔可以同朋 ...
我唔罵妳... 雖然我可以...
但请妳想想...
妳愛妳老公, 但同時又容许自己繼續背叛老公...
道理講得通嗎?
如果妳真的愛一個人的话, 是會為對方著想的...
但妳正在做的事, 是令愛妳的人痛心的...
那又合理嗎? 公平嗎?

引用:
原帖由 ylingy 於 2010-4-1 11:29 PM 發表 查看引用來源

我同ex 之間係無愛
呢d唔係愛,愛一個人係唔會傷害佢,亦都唔會隱瞞,妳兩樣都做晒嘛!
呢個版,如果妳純粹係分享妳d經驗,我相信好多玩家都會睇故仔咁睇,亦都唔會過問妳d野…
但係妳個post,就明明講到自己對與錯嘅問題,既然係咁大家就係道德同感情上比意見妳囉!
仲有,點解咁多人偷食,妳就要偷?人地做唔代表人地啱嘛!周唔到妳,係妳好彩或者未出事,但唔代表妳應份去做呢樣野…
仲有呢個唔係男女問題,男人偷食咪一樣係會比人鬧…
妳睇下第二個版幾多女苦主吖!
妳話同ex無愛,咁係為乜?如果完全為左性妳咪去叫鴨囉!我諗佢地仲更加滿足到妳…而且出左事妳都叫做可以理解…
作為男人,我話妳知妳ex,叫班朋友同妳玩,個心態祇係當妳係男人公廁,自己玩都係滿足到自己姐,亦都無很炫耀,叫埋班兄弟玩妳,一來係炫耀自己勝利,當初分手妳都係離唔開佢,二來佢覺得妳一d尊嚴都無,就係要當妳越cheap越好,可以當妳係免費雞咁彈比人…

引用:
原帖由 ylingy 於 2010-4-1 11:29 PM 發表 查看引用來源

我同ex 之間係無愛
就係坦白先係愛嘅表現,否則嘅話,就祇係自私…
妳講到明忍受唔到而家同老公一個禮拜見兩次嘅生話,所以離婚,之後妳點玩都好,妳無呃佢吖!
真係唔捨得咪繼續做朋友囉!同而家無乜大分別姐,橫掂妳而家都係好日唔見佢,有無婚書都無乜大分別…
到妳玩夠啦!如果妳仲喺想要佢,而佢又接受到嘅,到時再一齊返或者都可以掛…

你同你ex做,
佢擺明找你及你老公著數,
仲話咩在人張床x人老婆好五,
佢正一人渣,
你係偷食都找第個la
:smile_34:

我已經無鬧樓主,祇係話比佢聽,聽唔聽就睇樓主囉!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆