上一頁下一頁
發新話題

我同A先生既美好回憶(2),呢個係最後一個分享

收藏  |  訂閱
279  25.1k

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-8-10 09:37 PM 發表 查看引用來源

哦:smile_o03: 38個鐘~~成日幾呀:smile_o03:
所以我痛到顛左,入到產房之後我仲發脾氣扔野,

個日所有醫生姑娘都識晒我:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 10-8-2009 21:39 發表 查看引用來源

所以我痛到顛左,入到產房之後我仲發脾氣扔野,

個日所有醫生姑娘都識晒我:smile_o01:
你就咁講我都覺得痛 :smile_o08:

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-8-10 09:41 PM 發表 查看引用來源

你就咁講我都覺得痛 :smile_o08:
係真係超痛,不過生完之後我覺得值得,

如果有機會我都想生多個架:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 10-8-2009 21:43 發表 查看引用來源

係真係超痛,不過生完之後我覺得值得,

如果有機會我都想生多個架:smile_o01:
生多個女:smile_o05:

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-8-10 09:45 PM 發表 查看引用來源

生多個女:smile_o05:
其實我一直想要個女架,不過比左圖圖我炸:smile_o08:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 10-8-2009 21:47 發表 查看引用來源

其實我一直想要個女架,不過比左圖圖我炸:smile_o08:
仔女都無所謂啦 都係屬於自己既:smile_o05:

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-8-10 09:50 PM 發表 查看引用來源

仔女都無所謂啦 都係屬於自己既:smile_o05:
女可以打扮麻,仔著黎著去都係褲:smile_o08:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 10-8-2009 21:51 發表 查看引用來源

女可以打扮麻,仔著黎著去都係褲:smile_o08:
haha~ 但仔痴媽咪多d :smile_o05:

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-8-10 09:52 PM 發表 查看引用來源

haha~ 但仔痴媽咪多d :smile_o05:
我唔會比圖圖做裙腳仔既:smile_o11:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-10 09:54 PM 發表 查看引用來源

我唔會比圖圖做裙腳仔既:smile_o11:
我重男輕女, 都係有 jj 好d !!!:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆