上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-5-29 02:11 AM 發表 查看引用來源
聽到老婆開水聲 我就入廁所扮下野同佢講野之後拉開少少浴簾。老婆即刻問我做乜,我話冇野裝你沖涼囉然後行開。
之後我理用廁所塊鏡嘅反射可以判斷到老婆視線,襯佢唔覺,喺浴簾側邊偷偷哋攝部電話埋去。。。

之後肯定老婆冇見到之後,繼續喺塊鏡到留 ...
呀嫂真的好正呀!C兄求原圖

呀嫂真的好正呀!C兄求原圖

阿嫂真係正到無論!!!

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-6-4 01:56 發表 查看引用來源
107頁嘅相都有原圖?飛釘嗎?定拉起左件衫呢?
梗有啲未Post嘅相的,樓主,我想要未Post嗰啲堅料原圖呀!🙏🙏

引用:
原帖由 qscwq 於 2019-6-3 10:09 PM 發表 查看引用來源

師兄我想要原圖 唔該🙏🏻 定期都上黎睇香討就係為左睇 師兄老婆啲相
c兄,我都想要波波原圖,求來你

阿嫂真係靚.

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-6-3 03:09 PM 發表 查看引用來源
上次老婆獎勵完我之後我地性生活基本上已經回復正常,老婆心情已經好得七七八八,係唯是仲未肯同我玩露出又唔俾我影佢相。佢話等佢肯定佢媽咪都ok0西佢先冇咁擔心。所以呢段時間我都唯有繼續以偷影佢為生。

星期六晚我有個朋友由外國返嚟上咗嚟我地屋企探我哋。我老婆如常唔介意屋企衣著見人,著住條幾短下嘅粉紅色睡裙。但係事前已經一早警告咗我話唔好飲大兩杯就𠱁佢走光,更加見到佢走光嘅話唔好影佢。為咗唔激嬲老婆 ...
有追開post知道阿嫂做盛行都知阿嫂真有品味
阿嫂似乎已經被你調教到識自動波咁玩,加油繼續開發
仲有祝福阿嫂屋企快啲冇事,心情回復正常啦

阿嫂啲內衣褲無得輸,超正:smile_o01:

師兄可以交換嗎?
我都想睇原圖, 我比返我D SP 圖你睇

引用:
原帖由 ~fsh~ 於 2019-6-4 12:15 發表 查看引用來源
師兄可以交換嗎?
我都想睇原圖, 我比返我D SP 圖你睇
順便PM埋俾我啦!

師兄,一路都有睇開你個post,希望收到原圖。繼續支持你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆