上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  633.9k

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2013-12-13 11:39 AM 發表 查看引用來源
放工同同事去taz happy hour ^^
你哋放工去邊happy friday?
taz good ar. 中環人?

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-13 11:49 AM 發表 查看引用來源

明天要交PROJECT, 資料要下午先會送來, 現在清閒, 但當你們下班時, 就正正是我要戰爭的時候:smile_27:
下午臨放工先收到資料,我以前都試過,絕對明白。

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-13 12:54 PM 發表 查看引用來源

:smile_o12:

非常認同 , 人大左就工作同搵錢真係重要 (我都已經老了.......唉)
不全認同, 人老了, "舐息閒靜"(唔記得點寫)的生活才是我想的...錢....夠就可以了, 不多去掙了....不夠後生的進取

可能是老和大的分別吧

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-13 12:49 PM 發表 查看引用來源

無呀, 後生時唔識死, 就個個都會快, 現在大左無啦, 工作搵錢比較重要
又無話識唔識死嘅,話晒可以控制部機械喺路面行走,一熟同慣後點可能唔試同速度同彎位談戀愛。

記得第一架車係Swift,d frds成日話佢123波無敵,咪一到綠燈就死都要搶頭~依家諗起都覺得低能:smile_13:家吓d油咁貴,氹大腳d油門都唔捨得啦。

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-12-13 01:27 PM 發表 查看引用來源
記得第一架車係Swift,d frds成日話佢123波無敵,咪一到綠燈就死都要搶頭~依家諗起都覺得低能:smile_ ...
Swift- 辣椒仔, 車輕, 起步快, 但車身太單薄, 同期的相近似的比較喜歡標緻205...如果C兄說我是同期車的話

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-13 12:50 PM 發表 查看引用來源

又睇下有無機會撞到..........
有可能當年曾經擦身而過,世事就是那樣奇妙。

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-13 01:21 PM 發表 查看引用來源

taz good ar. 中環人?

係呀~ 你都係?

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-13 01:36 PM 發表 查看引用來源

有可能當年曾經擦身而過,世事就是那樣奇妙。

heheee...
好美嘅意境~
或者我曾經企過係佢附近同朋友傾偈,睇人篤波~

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2013-12-13 01:42 PM 發表 查看引用來源

heheee...
好美嘅意境~
或者我曾經企過係佢附近同朋友傾偈,睇人篤波~

我都係中環人,但happy hour 就難啲,同埋未必去到果邊。
taz clubbing 去過一次。飲野就雲咸街多。

引用:
原帖由 cdrom68 於 2013-12-13 01:33 PM 發表 查看引用來源

Swift- 辣椒仔, 車輕, 起步快, 但車身太單薄, 同期的相近似的比較喜歡標緻205...如果C兄說我是同期車的話
彎路之王,師兄果然有品味。我呢d正所謂:限米煮限飯,有架像樣嘅車揸吓,已經好心滿意足。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆