上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異狗耳

收藏  |  訂閱
744  4.9k

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-4-28 11:54 PM 發表

要         :smile_13:
你薰左好耐喇喎... 似乎唔使要我喎...
你買左野食未呀?!記得你講過咩冇??:smile_38:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-28 11:55 PM 發表 查看引用來源

我己經睇字你地....城薰左幾個page:smile_30:
咁做人係要有禮貌架ma....人叫你梗係要叫返人架啦

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-28 11:56 PM 發表

佢好明顯係入黎搵人啦:smile_38: 唔見就走囉...
樹... 都有眼既姐... :smile_30:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-4-28 11:57 PM 發表

禾都可以自得其樂架wor....不過有你陪又緊係好啦
拱禾皮你啦:smile_40: :smile_30:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-28 11:56 PM 發表

梗係我庶近d啦﹐ 已經有6個case啦...
:smile_38:   小心呀 ~~~~  :smile_13:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-4-28 11:55 PM 發表
咁我功力又未到呢過地步
冇 36 都有 35  咁話啦..

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-4-29 12:00 AM 發表

咁做人係要有禮貌架ma....人叫你梗係要叫返人架啦
但係單音咋喎....有幾禮貌?!

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-28 11:56 PM 發表 查看引用來源

好馬不吃回頭草wor.. :smile_30:
臭馬我都啱架:smile_30:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-29 12:00 AM 發表

樹... 都有眼既姐... :smile_30:
係樹頂定樹腳呀隻眼?:smile_38:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-28 11:57 PM 發表 查看引用來源

咁不如做水草啦:smile_30:

早晚比d金魚食 :smile_30:
咁又唔怕wor....咁大paul 水草....食到d金魚反哂肚都未食得哂啦:smile_03: :smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆