上一頁下一頁
發新話題

魔B團徵蒸精晶人入黎吹下水*~Round259

收藏  |  訂閱
732  6.8k

引用:
原帖由 kellytam 於 2009-4-23 09:04 PM 發表 查看引用來源
一箱薯片~:smile_34:
搵個A4紙箱入俾你!

引用:
原帖由 kellytam 於 2009-4-23 09:05 PM 發表 查看引用來源
擺我上檯:smile_14: :smile_14: :smile_14:
我都係搵個支持者啫!

引用:
原帖由 Opman 於 2009-4-23 09:34 PM 發表 查看引用來源

呢樣好完衰第二樣:smile_24:
又生咩

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-4-23 09:51 PM 發表 查看引用來源

使乜客氣!到時我會俾心機影! :smile_43:
咁我交比你啦:smile_04:

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-4-23 09:51 PM 發表 查看引用來源

搵個A4紙箱入俾你!
咁少:') :') 唔夠食bor~:')

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-4-23 09:52 PM 發表 查看引用來源

我都係搵個支持者啫!
我做fans收費好貴架bor~:smile_46:

資深足球評述員林尚義逝世
(明報)4月23日 星期四 19:05

資深足球評述員林尚義今早急送津敦治醫院,其後不治,終年74歲。
林尚義的舊同事及朋友證實,已收到林過身的消息,正了解如何協助他的家人,辦理喪事。
林尚義早年是本港甲組足球員,曾參加奧運
,82年取得國際足協世界教練文憑。
掛靴後,林尚義先後在[url=]香港電台
商業電台
亞洲電視及無綫電視擔任足球評述員超過30年。
他除了活躍足球圈外,亦在拍電影,其中在電影《古惑仔》中飾演風趣牧師,深入民心。
林尚義的妻子劉蕙芳2005年初因為[url=]肝硬化
身故,終年40多歲,林大受打擊,
他在2006年7月10日主持完[url=]世界盃
決賽評述後正式宣佈退出電視及電影圈。
(即時新聞)

各位好::') :')

引用:
原帖由 我係亞叔 於 2009-4-23 10:08 PM 發表 查看引用來源
資深足球評述員林尚義逝世
(明報)4月23日 星期四 19:05

資深足球評述員林尚義今早急送津敦治醫院,其後不治,終年74歲。
林尚義的舊同事及朋友證實,已收到林過身的 ...
亞叔~:smile_24:

大隻~:smile_38:

引用:
原帖由 kellytam 於 2009-4-23 10:01 PM 發表 查看引用來源
咁我交比你啦:smile_04:
淨係影你醉咗個樣!:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆