上一頁下一頁
發新話題

關於我的性愛問與答(加了照片)

收藏  |  訂閱
760  41.8k

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-13 09:29 PM 發表 查看引用來源
:smile_45::smile_27:我都吾係babefat..
:smile_44::smile_30:其實我想行性感路線ga..
:smile_38::smile_34::smile_45:你要驗眼!!!
係la, 近來近視深左:smile_40:
你行性感路線? 好吸引wow:smile_40:

引用:
原帖由 Earr 於 2009-4-13 09:29 PM 發表
我mama都係台灣人啊

點解男仔硬係鐘意問哩D 咁ge問題?
咩問題??

引用:
原帖由 coolcool62 於 2009-4-13 09:31 PM 發表 查看引用來源

係la, 近來近視深左:smile_40:
你行性感路線? 好吸引wow:smile_40:
緊係..

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-4-13 09:31 PM 發表 查看引用來源

咩問題??
sth about sex.... 三圍ah... 幾時破呀... 做過幾多次... 最鐘意乜...

我pm 爆左 -0- 1個都無覆:smile_45:

再分享多d喇,,

引用:
原帖由 moonflower_013 於 2009-4-13 08:47 PM 發表 查看引用來源

謝謝你們的支持!

照片...
看得多怕你們不喜歡!
食乜早餐都好啦....另外一個post見到妳對波波啦...好犀利呀:smile_47:
諗起都開心呀.......多謝相片...oh:smile_47:
我儲定D潤膚露等妳呀.....靚女:smile_47:

不怕多....我怕冇得睇.........有冇泳衣照呀..可以pm我嗎

引用:
原帖由 Earr 於 2009-4-13 02:33 PM 發表 查看引用來源

sth about sex.... 三圍ah... 幾時破呀... 做過幾多次... 最鐘意乜...

\

因為他們會很high的!
因為之前跟一個男生做了這樣的 Q&A,
所以我一次post出來了!

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-13 09:33 PM 發表 查看引用來源
緊係..
ha, 我第一個支持你轉型:smile_40:

引用:
原帖由 Earr 於 2009-4-13 09:33 PM 發表 查看引用來源

因為呢d問題正常好難問到d女仔~
梗係爆啦~你個post咁吸引

thanks for sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆