上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[77]

收藏  |  訂閱
742  6.6k

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-3-28 01:00 AM 發表 查看引用來源

我知喇......好妹妹
:smile_30:好哥哥水唔水好妹妹幫你搵番個老婆仔:smile_30:

甘多位,,,,我頂唔順啦,,要訓啦,,,早抖啦,,,BYE BYE,,,

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-3-28 01:02 AM 發表 查看引用來源
甘多位,,,,我頂唔順啦,,要訓啦,,,早抖啦,,,BYE BYE,,,
:smile_38:晚安喇...利利妹........nice dream:smile_38:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-3-28 12:55 AM 發表 查看引用來源

:smile_30:你入定果一千入我戶口先......跟住你想點講就點講:smile_30:
緊係唔得啦....妳一陣拎去反既

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-3-28 12:57 AM 發表 查看引用來源

:smile_27:又唔見你地放過我:smile_39:
好啦....妳請左我食飯就唔講啦

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-3-28 12:57 AM 發表 查看引用來源
你頭先咪飲左囉,,,雞湯呀,,,幫我換左X康D野回來未,,快D用個100買米回來啦,,,
妳慢左一步喇....我比左我阿媽喇:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-3-28 01:02 AM 發表 查看引用來源

緊係唔得啦....妳一陣拎去反既
:smile_44:唔會....我地會自己幾個去食餐貴既.....:smile_30:

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-3-28 01:03 AM 發表 查看引用來源

好啦....妳請左我食飯就唔講啦
:smile_45:請食飯...有幾難呀.....靚仔~~~~~~一大碗:smile_38:

:smile_45:唔止打添呀...仲要見一次劈一次:smile_41:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-3-28 12:58 AM 發表 查看引用來源

我今晚先至知好哥哥你係咁靚仔有型架:smile_38::smile_38:
妳打緊咩呀....我睇唔到喎....咩都睇唔到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆